Terug

Wie kan er goed begeleiden bij een khoolydraatarm dieet?

Caroline

Ik ben aan het afvallen met een khoolydraatarm dieet. Nu ben ik opzoek naar een dietiste die dit ondersteunt en kan begeleiden. Ik wil graag 30 kilo afvallen, mijn ervaring is dat ik na 10 kilo slapper wordt in mijn motivatie en dan moeite krijg om het vol te houden.

 

P


1 Antwoord

Antwoord van La Vita Sana Voedingsadviesbureau

Beste Caroline,

 

Wat goed dat je aan het afvallen bent met een koolhydraatarm dieet. Ik werk al jaren met een voedingsadvies op basis van een koolhydraatbeperkt dieet. Tevens heb ik hiervoor 12 weken dagmenu's gemaakt welke een goede houvast kunnen geven om de motivatie vast te houden.

 

Tijdens het consult heb ik het niet alleen over het voedingsadvies maar vind ik het vooral belangrijk om ook naar andere aspecten te kijken zoals de motivatie, emotie eten e.d. Hiervoor gebruik ik allerlei opdrachten die ervoor kunnen zorgen dat je je einddoel kunt bereiken en nog veel belangrijker behouden!

Als je interesse hebt in begeleiding kun je contact opnemen met mij. Op mijn website: www.dietist-lavitasana.nl staan mijn contact gegevens en spreekuurlocaties. Lukt het niet om op locatie te komen, dan kunnen we ook via skype een afspraak maken.

 

Met vriendelijke groeten,

Anouk de Veen

Dietist La Vita Sana