Terug

Wat mag ik wel en wat niet eten?

Marco Hulsebosch

Hallo mevrouw/mijnheer,

 

Ik wil graag weten wat ik mag en kan eten. Ik ben een man van 48 jaar met M. S.. Tevens heb ik vorig jaar een tumor uit mijn dikke darm laten halen. Na de chemo ben ik nu aan het herstellen. Via verschillende wegen krijg ik advies met wat ik kan en mag eten. Dit loopt heel erg uiteen. Graag hoor ik van u wat nu het juiste dieet voor mij is. Kunt u mij helpen?

 

M. Vr. Gr.

Marco Hulsebosch


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

hallo Marco Hulsebosch

hartelijk dank voor uw mail en vraag. Wat uw vraagbetreft wat u het beste wel en niet kunt eten zou ik u graag willen uitnodigen hiervoor een afspraak te maken. Dan kunnen we uw voeding en klachten bespreken. En een advies maken voor een optimaal gezonde voeding voor u.

neem gerust contact met mij op als u hierover meer informatie wilt

met vriendelijke groet, Mirjam Bakker

06 27595410


Antwoord van Matoeta, Centrum voor Voeding, Gezondheid en Bewustwording

Beste Marco Hulsenbosch,

In voedingsland is heel veel onduidelijkheid over wat wel en niet gezond is. Helaas heeft u daar ook mee te maken. Door de bomen het bos leren zien. Bij het KWF staan algemene richtlijnen bij kanker en ook voor MS zijn algemene richtlijnen te vinden.

Wat belangrijk is voor u, is een persoonlijk advies, afgestemd op uw klachten en huidige eetgewoonten. Want niet alleen is het van belang dat u de juiste voeding tot u neemt, ook dat het haarlbaar is voor u. Daarom kunt u het beste een afspraak maken met een professional.

Meer over mij en mijn praktijk vindt u op www.matoeta.nl

Met vriendelijke groet,
Ingrid Eijssink