Terug

Niets helpt meer?

wanhoopje

Ik moet afvallen, ik ben de laatste 10 jaar 25 kilo bijgekomen. Na al vele dieten te hebben geprobeerd, toch maar eens naar een dietiste gegaan. Ze bekeek mijn eetpatroon en ik kreeg te horen dat dat prima was en ik zo zeker zou afvallen. Helaas, doe ik dit al jaren.

 

Is er een "gezinsvriendelijk" dieet dat mijn gehele gezin kan meeeten, of mag ik werkelijk niets anders dan rauwkost. Ik ben iemand die continu apart koken niet volhoudt

 

Wie wil mij helpen, begeleiden en bijstaan 


2 Antwoorden

Antwoord van De Kindereetcoach

Hallo Wanhoopje,

 

niet wanhopen hoor! Ik begeleid eigenlijk voornamelijk gezinnen waarvan de kinderen overgewicht hebben (de ouders vaak ook) en ook jij kunt écht wel afvallen.

Ik kan je nu niet een paar snelle tips geven, want dan moet ik eerst weten hoe je eetpatroon er uit ziet, hoe het met je beweging gesteld is, of je een verlaagde stofwisseling hebt.....  en zo zijn er meer factoren die een rol kunnen spelen.

 

Je kunt meer over mijn werkwijze lezen op:

 

Hartelijke groet, Cornelie Vogtländer

06-39563989


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Bewegen kan net dat beetje helpen om juist wel af te gaan vallen.

Vaste tijden, regelmaat en dus ook bewegen.

Kijk eens goed wat je binnen krijgt per dag, schrijf het desnoods op. Probeer te bepalen wat je zou kunnen schrappen; er zitten misschien wat verborgen dingen in die flink aantikken en die makkelijk weg kunnen worden gelaten. Rauwkost eten is echt niet de enige manier om af te vallen! Er zijn zó veel alternatieven die heel lekker zijn.

In een gezin zijn er talloze manieren om extra te bewegen, maak van de nood een deugd!

 

Succes!!

Eetstoornismanagement AnyYou, Doetinchem