Terug

Kan een DNA-rapport mij beter helpen bij gezondere voeding?

Hans

Ik ben aan het overwegen om een Omniyou kit Nutrigenomics rapport te aanschaffen waarin mijn genetische aanleg op gebied van voeding in kaart gebracht wordt. Daarna zou ik dan graag een diëtist willen die mij in de praktijk daarin kan begeleiden. 

Ik heb dan twee vragen:
1. Heeft een DNA-rapport een toegevoegde waarde?
2. Is er een diëtist die hier ervaring mee heeft of mij hierin verder kan helpen?


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Hoi Hans,

 

Het kan heel zinvol zijn om dit te doen. Het is wel belangrijk om te weten dat in iedere fase van het leven het lichaam weer om een andere behoefte vraagt. Ook weet je in principe al waar je lichaam en geest behoefte aan heeft en kun je dit ontdekken door te luisteren naar jezelf en te testen op lichaamstaal. 

Ik heb enkele jaren geleden zelf ook een rapport aangevraagd en dit was voor mij ook een waardevolle aanvulling. Nu volg ik wat mij wordt ingegeven.

 

Vriendelijke groet,

 

Sabine de Heer,

Diëtist

TRANSLATE with x English Arabic Hebrew Polish Bulgarian Hindi Portuguese Catalan Hmong Daw Romanian Chinese Simplified Hungarian Russian Chinese Traditional Indonesian Slovak Czech Italian Slovenian Danish Japanese Spanish Dutch Klingon Swedish English Korean Thai Estonian Latvian Turkish Finnish Lithuanian Ukrainian French Malay Urdu German Maltese Vietnamese Greek Norwegian Welsh Haitian Creole Persian     TRANSLATE with COPY THE URL BELOW Back EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal Back