Voedingsadviesbureau Food and Wellness


Singel 8 1402 NT Bussum
06 50525049 Klik om te bellen

Over Voedingsadviesbureau Food and Wellness

Voedingsadviesbureau Food and Wellness is een diëtistenpraktijk met veel verschillende aandachtsgebieden in Bussum.

Alhoewel we er niet altijd bij stilstaan is eten – naast dat het gezellig en lekker genieten is – ook belangrijk voor onze gezondheid. Het is de brandstof voor het lichaam en kan ertoe bijdragen of je je goed voelt.

Door gezond te eten wordt het risico op het krijgen van chronische ziekten, zoals hart- en vaataandoeningen en diabetes verminderd. Ook heb je minder kans op bijvoorbeeld vitaminetekorten, darmproblemen en bloedarmoede. Maar bovenal is voeding een belangrijk factor in je leefstijl en kan bijdragen aan een goede lichamelijke en geestelijke balans! Voedingsadviesbureau Food and Wellness wil je met veel enthousiasme, deskundigheid en betrokkenheid begeleiden bij het aanleren van een gezond eetpatroon. Bovendien wil ik je graag helpen met het vinden van de juiste balans. Geen quick fix maar gezonde nieuwe gewoontes aanleren die die je op de langere termijn zult volhouden en zal beklijven.
Iedere cliënt in mijn diëtistenpraktijk krijgt zorg op maat. Er wordt goed geluisterd en maatwerk geleverd op hetgeen u graag wilt. Bovendien wordt er holistisch naar uw hulpvraag en klachten gekeken. De vraag achter de vraag is relevant!

Voor welke indicaties kun je bij Voedingsadviesbureau Food and Wellness terecht?

-Bij overgewicht (zowel kinderen en volwassenen)
-Bij ondergewicht ondervoeding of ongewenst gewichtsverlies. -Bij coeliakie of glutensensitiviteit -Bij buikklachten of Prikkelbaar Darm Syndroom - Voor of na een bariatrische ingreep
-Bij intensieve sportoefening
-Eetstoornissen zoals Anorexia Nervosa, Boulimia, Binge Eating Disorder, Orthorexia, NAO ( bij voorkeur in samenwerking met een psycholoog en (kinder)arts
-Bij een te hoog cholesterolgehalte (hypercholesterolemie)
-Bij hypertensie (te hoge bloeddruk)
-Voedingsadvies tijdens en na de zwangerschap (kind en moeder)
-Voedingsadvies bij stoppen met roken (preventie gewichtstoename)
-Bij obstipatie of stoelgangproblemen
-Gezond voedingsadvies (preventie)
-Een advies bij vegetarische voeding

Heeft u Diabetes Mellitus (suikerziekte), overgewicht of obesitas, een eetstoornis, ondervoeding, hart- en vaatziekten, verhoogd cholesterolgehalte of maag- en darmklachten? Als uw diëtist is mijn behandeling erop gericht iedere cliënt een persoonlijk voedingsadvies te geven afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Ook als het lastig is uw eetgedrag blijvend te veranderen zal ik u helpen om ervoor te zorgen dat u uw doel bereikt! Zowel volwassenen als kinderen zijn van hartel welkom in mijn praktijk.

Maar ook als u een goede gezondheid heeft maar (meer) inzicht in uw eetgewoonten wilt en advies over gezonde voeding of uw sportprestaties wilt verbeteren middels een persoonlijk sportvoedingsadvies? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij de sportdietist van Voedingsadviesbureau Food and Wellness.

Foto's

Voedingsadviesbureau Food and Wellness in het kort

Voedingsadvies bij

Afvallen
Diabetes
Hart en vaataandoeningen
Maag/darm klachten
Ondergewicht
Overgewicht
Verhoogd cholesterol

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

Logo Voedingsadviesbureau Food and Wellness

Voedingsadviesbureau Food and Wellness

Voedingsadviesbureau Food and Wellness


Singel 8 1402 NT Bussum
06 50525049 Klik om te bellen