Voedingsadviesbureau De Winter - Nieuw-Vennep


Handelplein 25 2152 NL Nieuw-Vennep
023-5573344 Klik om te bellen

Over Voedingsadviesbureau De Winter - Nieuw-Vennep

Voedingsadviesbureau De Winter is een officieel erkende diëtistenpraktijk met vestigingen in Noord- en Zuid- Holland.  (Noord: Hoofddorp, Heemstede, Haarlem, Nieuw Vennep en Zuid: Hillegom, Katwijk en Rijnsburg). In de praktijk staat een betrokken team van diëtisten klaar om je te begeleiden.

Iedereen krijgt in onze praktijk zorg op maat. Er wordt ruim de tijd genomen om je zo goed mogelijk te ondersteunen naar een nieuw eet- en leefpatroon. De wachttijden houden we zo kort mogelijk,  zodat iedereen snel kan worden geholpen. Onze werkwijze is erop gericht om iedereen een persoonlijk advies te geven, afgestemd op jou situatie en wensen. Het eerste gesprek is dan ook een kennismakingsgesprek waarin we vooral informatie van jou willen krijgen over wat je verwacht, hoe je gewichtsverloop is en hoe je voeding er op dat moment uitziet. Dit gesprek duurt 40 minuten. Natuurlijk krijg je ook alvast wat aandachtspunten mee.
Binnen een week  zal het tweede gesprek, het adviesgesprek, plaatsvinden. De diëtist heeft dan inmiddels je voeding berekend en een voorstel voor een voorbeelddagmenu gemaakt. Deze zullen jullie tijdens het adviesgesprek bespreken.Hoe de frequentie van de gesprekken daarna zal zijn, zal voor een ieder verschillend zijn en gaat steeds in overleg.

Voedingsadviesbureau De Winter - Nieuw-Vennep in het kort

Lid van Diëtisten Coöperatie Nederland

Ja

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

Voedingsadviesbureau De Winter - Nieuw-Vennep


Handelplein 25 2152 NL Nieuw-Vennep
023-5573344 Klik om te bellen