Voedingsadviebureau Vitality


Secr: Lindenlaan 31-B 6584 AC Molenhoek
024 358 4177 Klik om te bellen

Over Voedingsadviebureau Vitality

Wij helpen mensen met prikkelbaredarmsyndroom (PDS), SIBO, ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, long-COVID en depressieve gevoelens met onderzoek, dieetadvies en coaching om gevoelsgebied.
1 op de 5 Nederlanders heeft darmklachten en veel van hen denken dat daar weinig aan te doen is, maar dat is gelukkig niet zo. Ik help je met dieetadvies en via educatie via humorvolle tekeningen om je darmwerking te begrijpen en geef je veel kennis die je nodig hebt om te weten wat je zelf aan je darmklachten kunt doen; dat geeft een gevoel van regie hebben en van vrijheid. Daarnaast bied ik een luisterend oor, omdat ik weet dat je niet de enige bent met deze klachten; je staat er zo niet alleen voor.
Het unieke aan Voedingsadviesbureau Vitality is dat zij met gestructureerde programma's werkt; eerst uitzoeken wat er aan de hand is, dan dieetadvies per herstelfase en daarna de fase waarin je jouw dieet gevoelsmatig omzet in jouw eigen goede voedingspatroon.
Je kunt ook alvast zelf beginnen door een van de boeken aan te schaffen via webshop.vitality-jg.nl. Via het boekje '7 Soorten Zelfonderzoek' vind je al heel veel informatie en ideeén. Via de boeken 'FODMaP, alles over PDS en onbegrepen darmklachten' en 'SIBO, Systematisch Ingrijpen om Buikklachten te Overwinnen' geven' heb je alvast veel achtergrondinformatie, tips en adviezen, menuvoorbeelden en recepten.
Heb je verder nog vragen of wil je graag een herstelprogramma volgen, neem dan contact op via de website of via de telefoon.