VodiMed, voedings- en dieetadvies


Oosterstraat 100 4812 VD Breda
06 37481874 Klik om te bellen

Over VodiMed, voedings- en dieetadvies

VodiMed is een dietistenpraktijk, met 5 enthousiaste diëtisten met ieder ons eigen aandachtsgebied en specialisatie. Wat onze praktijk uniek maakt, is onze werkervaring in het ziekenhuis, met samenwerking met specialisten, maar ook huisartsen, verloskundigen, jeugdartsen, consultatiebureau's, en verpleegkundigen.

Iedere client heeft zijn/haar eigen eetgewoonten, smaak en voorkeuren waardoor een dieetadvies op maat van belang is. Als diëtist kijken wij samen met jou naar jouw persoonlijke situatie en geven hiervoor praktische adviezen. Zo kun je aan de slag met het toepassen van de adviezen in het dagelijks leven.

Onze expertise liggen op het vlak van ondervoeding, maag-darm-leverproblematiek (zoals PDS, ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa), oncologie, kinderen, zwangerschap, coeliakie, chirurgie, diabetes mellitus en longziekten.

Diëtistische zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering, tot een maximum van 3 behandeluren per kalenderjaar. Het eigen risico is van toepassing op vergoeding van dieetadvisering vanuit de basisverzekering, met uitzondering van kinderen. Vanuit een aanvullende verzekering kunnen clienten regelmatig meer behandeluren diëtetiek vergoed krijgen.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op, of maak een afspraak voor een kennismaking van een van ons.

Wij draaien spreekuur op verschillende locatie in Breda en Oosterhout

Team

Onze locatie

VodiMed, voedings- en dieetadvies


Oosterstraat 100 4812 VD Breda
06 37481874 Klik om te bellen