MamaVitaal


Kamperfoelieplein 9 2563 HW Den Haag
0647910393 Klik om te bellen

Over MamaVitaal

Heb je een kinderwens, ben je zwanger of ben je net bevallen en heb je vragen over je eigen voeding of die van je kindje? Dan ben je bij MamaVitaal aan het juiste adres! Want wist je dat voedingsadviezen rondom je zwangerschap een enorm belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de gezondheid van zowel mama als baby?

Daarom heb ik als missie om alle mama’s te helpen naar een vitalere versie van zichzelf. Omdat jij als mama dat graag wil zijn, en je kindje dat natuurlijk verdiend!

Je kunt bij mij dus terecht met al je vragen op het gebied van (bij)voeding & leefstijl en borstvoeding, voor jezelf en voor je kindje. Ik begeleid voornamelijk via videogesprekken naar een gezondere levensstijl. Videogesprekken werken ontzettend handig en het enige wat jij nodig hebt is een computer of laptop met webcam en geluid. Ik stuur jou voor ons gesprek een link naar mijn online videochat met praktische uitleg hoe het werkt. Hiermee bespaar je reistijd en kun je vanaf jouw comfortabele bank met mij in gesprek komen. Ook ben je natuurlijk welkom om langs te komen bij mijn praktijkruimte aan huis in Den Haag.

Kijk op www.mamavitaal.nl voor meer informatie!

MamaVitaal in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

MamaVitaal


Kamperfoelieplein 9 2563 HW Den Haag
0647910393 Klik om te bellen