MAGMA Holistisch Centrum


Sint Cornelisstraat 15 5827 AJ Vortum mullem
0485-521910 Klik om te bellen

Over MAGMA Holistisch Centrum

MAGMA Holistisch Centrum
Gezonde voeding, gezonde leefstijl
en innerlijke groei.

Welkom bij MAGMA Holistisch Centrum,
een behandel centrum voor gezonde voeding, gezonde leefstijl, afvallen en innerlijke groei.
In Magma Holistisch Centrum bieden we hulp bij lichamelijke en emotionele klachten, pijnklachten, eetstoornissen en overgewicht vanuit een holistische visie.
Wij helpen jou (weer) in balans te komen en het optimale uit jouw leven te halen.

Je wordt persoonlijk welkom geheten door Marjan Hendriks, initiatiefneemster van MAGMA Holistisch Centrum. Marjan Hendriks is holistisch diëtist, voedingsdeskundige, leefstijlcoach, meridiaantherapeut en energetisch therapeut.

Holistische visie
Een disbalans uit zich bijvoorbeeld in ziekte, pijnklachten, vermoeidheid, niet lekker in je vel zitten, eetstoornissen, overgewicht enzovoort. Je kunt niet spreken van dé oorzaak. Voor een optimaal behandelresultaat dient er rekening gehouden te worden met diverse factoren die jou uit balans hebben gebracht.
Onze kracht is jouw disbalans te bekijken vanuit een holistische visie. Vanuit de holistische zienswijze wordt jij als een 'heelheid' beschouwd van verschillende niveaus: lichamelijk, geestelijk, emotioneel, sociaal en spiritueel. Een verstoring van één van deze niveaus heeft daarmee dan ook gevolgen voor de andere niveaus.

Onze missie
Wij helpen jou (weer) in balans te komen en het optimale uit jouw leven te halen.

Foto's

MAGMA Holistisch Centrum in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja