Livio dietisten


Postbus 448 7500 AK Enschede
053 - 460 3550 Klik om te bellen

Over Livio dietisten

Wij zijn Livio, één van de grootste zorgorganisaties in Enschede, Haaksbergen en Berkelland. Met 2200 collega’s en 1000 vrijwilligers werken we iedere dag aan een mooie dag. Voor onze cliënten en voor onszelf.

Dit doen we door de zelfredzaamheid van onze cliënten zoveel mogelijk te versterken en in te zetten op welzijn en welbevinden. Zo leveren wij zorg die bijdraagt aan meer leef- en werkplezier. We zeggen niet voor niets, “We zijn er wanneer nodig”. Voor onze cliënten, maar zeker ook voor onze medewerkers! 
 

De diëtisten van Livio
De diëtisten van Livio zijn niet alleen deskundig op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte, ze zijn ook kenners als het gaat om lekker eten en het aanbod in de supermarkt. Juist die combinatie maakt dat de diëtisten van Livio u kunnen voorzien van duidelijke adviezen die u meteen kunt toepassen.

Gezond eten is een kwestie van kiezen voor de juiste voedingsmiddelen. De diëtist kan u wijzen op voedzame en energierijke producten om uw lichaam gezond te houden. We werken samen met u aan een bewust en gezond eetpatroon. We vergeten daarbij nooit dat u moet kunnen blijven genieten en dat gezond eten dus ook lekker moet zijn.

Livio dietisten in het kort

Voedingsadvies bij

Afvallen
Diabetes
Hart en vaataandoeningen
Maag/darm klachten
Ondergewicht
Overgewicht
Verhoogd cholesterol
Voeding allergieën

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

Livio dietisten


Postbus 448 7500 AK Enschede
053 - 460 3550 Klik om te bellen