Livio dietisten


Postbus 448 7500 AK Enschede
053 460 3550 Klik om te bellen

Over Livio dietisten

De diëtisten van Livio
De diëtisten van Livio zijn niet alleen deskundig op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte, ze zijn ook kenners als het gaat om lekker eten en het aanbod in de supermarkt. Juist die combinatie maakt dat de diëtisten van Livio u kunnen voorzien van duidelijke adviezen die u meteen kunt toepassen.

Door jarenlange ervaring zijn onze diëtisten gespecialiseerd in voeding bij ouderen en voeding bij chronische en complexe ziekten zoals diabetes, cardiovasculair risicomanagement en chronische obstructieve longziekte.

Onze diëtisten geloven in waardevolle en persoonsgerichte voedingszorg en staan voor kwaliteit. Met de ruime kennis en ervaring staat een advies op maat altijd voorop en wordt er nauw met u samengewerkt aan een bewust en gezond eetpatroon.

De Livio diëtisten zijn laagdrempelig in contact en zijn er voor u wanneer nodig!

Contact met onze diëtisten
De diëtisten van Livio houden spreekuur op iedere Livio locatie. Dus ook bij u in de buurt! Indien noodzakelijk, is het ook mogelijk om een huisbezoek af te spreken.

Wilt u meer weten over wat onze diëtisten voor u kunnen betekenen of een afspraak maken? U kunt rechtstreeks contact opnemen via secretariaatbehandelteam@livio.nl of via 053-4603550.

Livio dietisten in het kort

Voedingsadvies bij

Afvallen
Diabetes
Hart en vaataandoeningen
Maag/darm klachten
Ondergewicht
Overgewicht
Verhoogd cholesterol
Voeding allergieën

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

Livio dietisten


Postbus 448 7500 AK Enschede
053 460 3550 Klik om te bellen