Inge Dietist Mierlo


Heer van Scherpenzeelweg 15 5731 EG Mierlo
0651760494 Klik om te bellen

Over Inge Dietist Mierlo

Voeding is mooi en moet ook vooral lekker zijn. Ik vind het geweldig dat met alleen voeding en een gezonde leefstijl (voldoende beweging en zo min mogelijk stress) zo veel in het lichaam bereikt kan worden. Hierbij help ik u graag.

Ik ben niet een traditionele diëtist die lijstjes en voorbeelddagmenu’s maakt. Natuurlijk heb ik deze wel en indien nodig gebruik ik ze ook. Maar wat ik veel belangrijker vind:
Er samen achter komen waarom u eet wat u eet en waarom u doet wat u doet. Dit is soms lastig, want we zijn nu eenmaal gewoonte dieren. Maar als we hier eenmaal achter zijn, is het ook makkelijker om uw gedrag aan te passen.

Mensen willen graag veel gewicht in korte tijd verliezen. Helaas bied ik geen ‘quick fix’. Het gewicht is er (vaak) ook niet in korte tijd bijgekomen. Meestal is dit ook een langer proces van maanden of zelfs jaren.

Mijn specialisatie is overgewicht en daarbij horende ziektebeelden zoals; diabetes mellitus (suikerziekte), een te hoog cholesterol en een te hoge bloeddruk.
Naast overgewicht kan ik u helpen bij ondergewicht en/of ondervoeding. Ook voor andere voedingsgerelateerde vragen bent u natuurlijk van harte welkom.

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen, neem dan contact met me op.

Inge Dietist Mierlo in het kort

Voedingsadvies bij

Afvallen
Diabetes
Hart en vaataandoeningen
Maag/darm klachten
Ondergewicht
Overgewicht
Verhoogd cholesterol

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

Inge Dietist Mierlo


Heer van Scherpenzeelweg 15 5731 EG Mierlo
0651760494 Klik om te bellen