Gezond Leven Diëtisten


Van Hoytemastraat 26 2596 ER 's-gravenhage
070-3268983 Klik om te bellen

Gespecialiseerd in darmklachten
Gespecialiseerd in lipoedeem
gespecialiseerd in voeding bij gebruik Saxenda

Over Gezond Leven Diëtisten

Wij genieten ervan om jou te helpen gezond te leven en ervoor te zorgen dat je je vitaal en energiek voelt waardoor je nog meer kunt genieten van het leven. De Gezond Leven Diëtisten helpen je graag met een gezonde voeding en een gezond leven.

Of het nu gaat om gewicht verliezen, of juist ondervoeding, voedingsadvies na of tijdens ziekte, voedingsadviezen voor sporters, of het gezond leren eten voor kinderen, alle expertise hebben we in huis om jou met jouw voedingsvraagstuk te helpen. We helpen je door persoonlijke aandacht, enthousiasme en expertise gemotiveerd te blijven om je doelen te bereiken en te behouden.

Je kunt je op eigen initiatief bij ons aanmelden of met een verwijsbrief van je (huis)arts. Wanneer je je aanmeldt, zal je er een intakegesprek met je worden ingepland van ongeveer een uur. Deze zal plaatsvinden in een van onze locaties, online of bij je thuis. Tijdens het intakegesprek kunnen jij en onze diëtist elkaar leren kennen. Tijdens het intakegesprek zal de diëtist vragen stellen over je eet en- leefstijl. Er zal daardoor duidelijk worden waar je hulp bij nodig hebt. Ook zal je gewogen worden door een bio impedantiemeter.

Naar aanleiding van het intakegesprek wordt er een persoonlijk voedingsadvies op maat voor je opgesteld door de diëtist. Na de intake ga je aan de slag! Tussentijds plannen jij en de diëtist vervolgconsulten in om je voortgang bij te houden. Deze duren ongeveer 20 minuten en bij elke afspraak zal je worden gewogen. Stap voor stap en met vallen en opstaan zal je uiteindelijk dichter bij je doelen en dromen komen. Wij helpen je daar graag bij!

Heb je medische klachten of speciaal voedingsadvies bij sport inspanningen? Dan kan de juiste voeding enorm helpen bij herstel en/of afname van klachten of verbetering van prestaties. Het Gezond Leven Diëtisten Team is gespecialiseerd in voedingsadvies en begeleiding bij o.a:

- Overgewicht
- Diabetes
- Darmklachten
- Allergieën
- Sport
- Zwangerschap
- Lactose - intolerantie
- Ondervoeding
- COPD
- Eetstoornissen
- PCOS
- Lip- en lymfoedeem
- Kanker
- Narcolepsie

Kortom: we helpen je graag bij al je voedingsvragen. Voel je vrij om contact met ons op te nemen als je meer wilt weten. Wij helpen je graag.

Tot snel!
Het Gezond Leven Diëtisten Team,
Berdien, Elenna, Sanne, Tarah, Diede en Kim.

"Eet gezond, leef gezond!"

Foto's

Het team van Gezond Leven Diëtisten

Gezond Leven Diëtisten in het kort

Lid van Diëtisten Coöperatie Nederland

Ja

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Team

Onze locatie

Gezond Leven Diëtisten


Van Hoytemastraat 26 2596 ER 's-gravenhage
070-3268983 Klik om te bellen