Eilandcoaching, dietist en stress & burn-outcoach


Barchman Wuytierslaan 224 3819 AC Amersfoort
06-24725912 Klik om te bellen

Sessies wandelend in de natuur
Gespecialiseerd in stress-en burn-out
Overgewicht, PDS, overgang, HSP

Over Eilandcoaching, dietist en stress & burn-outcoach

EILANDCOACHING: DE WANDELENDE DIETIST & STRESS- EN BURN-OUT COACH

“Vitaler in ’t leven” is het recept van Eilandcoaching. Zowel op fysiek als mentaal gebied. Ingrid Kop is behalve diëtist en leefstijlcoach ook stress- en burn-outcoach en mindfulnesscoach en werkzaam in Hilversum en Amersfoort en rondom het Gooi. Zij is gespecialiseerd in begeleiding bij VOEDING & STRESS zoals bij overgewicht darm- en overgangsklachten, PDS, etc. Ook voor burn-out coaching kun je bij Eilandcoaching terecht. Stress, voeding, over- of ondergewicht, darm- en overgangsklachten, lactose-intolerantie, migraine….het zijn allemaal ingrediënten die met elkaar in relatie staan. Eilandcoaching = geen consulten achter een bureau maar wandelend of hardlopend in de natuur in en rond 't Gooi (Hilversum, Laren, Huizen, Blaricum, maar ook in Amersfoort en voor mensen uit Utrecht in Hollandse Rading). Als je wat intensiever wilt op (Spaanse) eilanden. 100% aftrekbaar voor ondernemers! Je krijgt bonussessies en een Puur Gezond boek bij afname van een Puur 2 of 3 -Pakket en bij een life-coachtraject.

Eilandcoaching werkt al 14 jaar buiten. Alle sessies vinden wandelend en of hardlopend in de natuur plaats.

Ingrid is sinds 1992 dietist en heeft daarnaast ook diverse andere opleidingen gevolgd. In 2013 de jarige opleiding tot levenscoach, in 2017 een opleiding tot stresscounselor en in 2019 de opleiding tot mindfulnesscoach. Sinds 2022 is zij ook bosbadgids / shinrin-yoku gids en kan je mee bosbaden.

Ingrid werkt ook op (Spaanse) eilanden als je wat intensiever begeleid wilt worden. Zo kunnen we een week naar Texel, Vlieland, La Palma of Ibiza gaan. Als je echte uitdaging wilt gaan we naar El Hierro. Zo combineer je werken aan persoonlijke ontwikkeling met vakantie.

Naast individuele begeleiding verzorgt Eilandcoaching ook mindfulness- en stiltewandelingen en workshops op gebied van voeding, leefstijl of stress- en burn-out voor bedrijven.

Foto's

Ingrid Kop, Eilandcoaching. Dietist & stress- en burn-out coach

Eilandcoaching, dietist en stress & burn-outcoach in het kort

Voedingsadvies bij

Afvallen
Diabetes
Hart en vaataandoeningen
Maag/darm klachten
Overgewicht
Verhoogd cholesterol

Lid van Diëtisten Coöperatie Nederland

Ja

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Artikelen

Moest jij als kind ook eten?

Moest jij als kind ook je bord leegeten? Ouders denken dat ze er goed aan doen, maar je leert je kind niet het verschil tussen honger en verzadiging te voelen. En onbewust leert het kind dat “nee”...

Onze locatie

Eilandcoaching, dietist en stress & burn-outcoach


Barchman Wuytierslaan 224 3819 AC Amersfoort
06-24725912 Klik om te bellen