Eilandcoaching


Saturnusstraat 57 1223 HE Hilversum
06 24725912 Klik om te bellen

Over Eilandcoaching

“Vitaler in ’t leven” is het recept van Eilandcoaching.  Zowel op fysiek als mentaal gebied. Ingrid Kop is behalve diëtist ook stresscounseler, mindfulness coach en hardlooptrainer en is werkzaam in Hilversum en rondom het Gooi. Zij is gespecialiseerd in begeleiding bij VOEDING & STRESS zoals bij overgewicht darm- en overgangsklachten, PDS, etc. Ook voor burn-out coaching kun je bij Eilandcoaching terecht. Stress, voeding, over- of ondergewicht, darm- en overgangsklachten, lactose-intolerantie, migraine….het zijn allemaal ingrediënten die met elkaar in relatie staan. Eilandcoaching biedt een Unieke Formule: geen consulten achter een bureau maar wandelend of hardlopend in de natuur in rond Gooi (Hilversum, Laren, Huizen, Blaricum, maar ook in Baarn en Amersfoort). En als je wat intensiever wilt op (Spaanse) eilanden. 

"In mijn zoektocht naar iemand om mij te helpen om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen en iets aan mijn conditie en (over)gewicht te doen, kwam ik bij Ingrid uit. Ik ben heel blij met haar als coach. In de korte tijd dat we nu samen bezig zijn, heb ik al veel dingen kunnen veranderen en verbeteren zowel op het terrein van beweging als op dat van voeding.
Prettig aan haar manier van werken vind ik dat alle afspraken buiten zijn, lekker de hei op of het bos in. In persoonlijke gesprekken krijg je inzicht in het hoe en waarom van je (eet)gedrag en wat je daarin kunt veranderen. Niet door calorieen of punten te tellen, maar juist door te kiezen voor lekkere en gezonde dingen. Ze geeft je niet het gevoel dat je niks mag, of juist van alles moet, ze helpt je om voor jezelf te kiezen en goed voor jezelf te zorgen."

Foto's

Eilandcoaching, praktijk voor dietetiek en stresscounseling

Eilandcoaching in het kort

Lid van Diëtisten Coöperatie Nederland

Ja

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Artikelen

Het prikkelbare darmsyndroom

Stekende buikpijn, een enorm opgeblazen buik, diarree, verstopt zijn of afwisselend beide. Na het eten of als je de hele dag op je werk achter je bureau zit. Vreselijk! Heb jij ook prikkelbare darmen?...

Onze locatie

Eilandcoaching


Saturnusstraat 57 1223 HE Hilversum
06 24725912 Klik om te bellen