Diëtistenpraktijk Sleegers


Milhezerweg 27 5752 BA Deurne
06 49262625 Klik om te bellen

Over Diëtistenpraktijk Sleegers

Welkom bij Diëtistenpraktijk Sleegers!

Gezond eten is de weg naar een gezonder lichaam maar dan moet het ook nog lekker én gemakkelijk zijn. Daarbij hoort een persoonsgebonden voedings- en dieetadvies gericht op het verbeteren van de gezondheid, voedingstoestand en het verminderen van voedingsgerelateerde klachten. Met positieve coaching als een van de kernwaarden, wordt er gestreefd naar een gezondere levensstijl. Geen strenge diëten maar praktische adviezen voor de lange termijn. Samen wordt gekeken naar een advies wat past bij de huidige eetgewoontes. Alles wordt in overleg besproken samen. 

Diëtistenpraktijk Sleegers is een professionele, frisse en jonge praktijk gevestigd in de Walsberg. De praktijk heeft de beschikking over een ruime wacht- en behandelkamer en een ruime sportruimte van 80 vierkante meter. De gehele praktijk is rolstoeltoegankelijk. Er zijn korte lijntjes met collega's in de zorg waaronder huisartsen, praktijkondersteuners en fysiotherapeuten. 

U kunt bij ons terecht voor onder meer: Overgewicht, Ondervoeding, Diabetes Mellitus, COPD, hart- en vaatziekten, maag- en darmklachten (ook FODMAP) verhoogde bloeddruk, verhoogd cholesterol, allergiën zoals lactose-intolerantie of coeliakie, voeding bij kanker etc. 

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft of een afspraak wil maken. Dit kan telefonisch 0625414606 of per e-mail: info@dietistenpraktijksleegers.nl. Neem ook een kijkje op onze website www.dietistenpraktijksleegers.nl. 

Foto's

Diëtistepraktijk Sleegers

Diëtistenpraktijk Sleegers in het kort

Voedingsadvies bij

Afvallen
Diabetes
Hart en vaataandoeningen
Maag/darm klachten
Ondergewicht
Overgewicht
Verhoogd cholesterol
Voeding allergieën

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

Diëtistenpraktijk Sleegers


Milhezerweg 27 5752 BA Deurne
06 49262625 Klik om te bellen