Diëtistenpraktijk Reijnders-Heyligers


Hoofdstraat 26 5961 EZ Horst
077 398 3511 Klik om te bellen

Over Diëtistenpraktijk Reijnders-Heyligers

Welkom bij Dietistenpraktijk Reijnders-Heyligers.

Deze praktijk heb ik, Marian, opgericht in 1988. Met veel plezier help ik mijn cliënten met ieders specifieke voedingswegen. Mijn filosofie is dat hoe beter je je eigen voeding kent, hoe beter je deze ook zelf kunt bepalen. Voeding is net als het leven; steeds in beweging. Het is handig en verstandig om een goede communicatie met je voeding aan te gaan. Hierdoor kun je een goede voedingszorg aan jezelf geven. Ik bied u de gelegenheid om samen te werken aan uw voedings-en dieetvragen op maat. Ervaar de kracht van goede voeding.

Veel mensen weten dat een diëtist hulp kan bieden bij overgewicht. Er zijn echter meerdere onderwerpen waarvoor u mijn hulp kunt inschakelen. Zo kunt u denken aan bijvoorbeeld ondergewicht, maag- en darmproblemen, leverziekten, diabetes, sport, algemene voedings- en leefstijlvragen, longaandoeningen zoals COPD, metabole ziekten, voedselovergevoeligheid, eetstoornissen, hart-en vaatproblemen, hoge bloeddruk, kwaliteit van voeding ten aanzien van onder andere vitamines en mineralen, levensfasen zoals puberteit, overgang, zwangerschap, het ouder worden en veranderde leefsituaties.

Het gedachtengoed van de Positieve Gezondheid wordt gedragen. Naast de vaardigheden van een gekwalificeerde diëtist ben ik me sinds 2000, vol enthousiasme, blijven specialiseren in de klinische Psychoneuroimmunologie (kPNI) en is het mogelijk om u integraal te begeleiden op preventief en curatief gebied met natuurlijk voeding en leefstijl als belangrijke basis. Als u meer wilt weten over wanneer een diëtist uw aanspreekpunt kan zijn, dan kunt u de website: dietistenpraktijkhorstaandemaas.nl raadplegen en vrijblijvend contact met mij opnemen. T 0773983511

Voel de kracht van goede Voeding

Foto's

Onze locatie

Logo Diëtistenpraktijk Reijnders-Heyligers

Diëtistenpraktijk Reijnders-Heyligers

Diëtistenpraktijk Reijnders-Heyligers


Hoofdstraat 26 5961 EZ Horst
077 398 3511 Klik om te bellen