Dietistenpraktijk Prima Voeding


Raadhuisstraat 49 2271 DG Voorburg
06 43577459 Klik om te bellen

Over Dietistenpraktijk Prima Voeding

Bij Dietistenpraktijk Prima Voeding kan je terecht voor begeleiding bij het veranderen van je voedingspatroon en leefstijl. Prima Voeding richt zich op iedereen, maar is specifiek geschoold in begeleiding van FODMAP bij darmklachten, mondproblemen, ondervoeding, coeliakie, diabetes, grip op koolhydraten en voedselallergie en/of intolerantie, zowel kinderen als volwassen.
De kinderen van 0-12 jaar behandelen we binnen onze kinderafdeling Prima Voeding Junior. Wij zijn allen ook gespecialiseerd kinderdiëtist met in totaal meer dan 20 jaar ervaring.
Ook met andere aandoeningen, zoals overgewicht, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, vegetarisch eten, voeding van jongeren 12-18 jaar enz.  kan je terecht bij Prima Voeding. Meer informatie vind je op onze website.

Je kan terecht op het spreekuur op 1 van onze 9 locaties in Den Haag of in Voorburg. Tevens bieden we onlinebegeleiding via email of skype aan. En op medische indicatie komen we thuis langs voor de begeleiding. En wist je dat onze diëtist Burcu ook Turks spreekt? Als Nederlands nog lastig is, dan kan het gesprek bij haar in het Turks gedaan worden.

Een workshop op maat voor je bedrijf of vereniging? Ook hiervoor kan je bij Prima Voeding terecht!

Bij Prima Voeding is altijd een aanbod op maat te maken.

Liesbeth, Samantha en Burcu heten je van harte welkom.

Foto's

Dietistenpraktijk Prima Voeding in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja