Diëtistenpraktijk Het IJtje


Torenzicht 26e 3755 CC Eemnes
06-50451302 Klik om te bellen

Over Diëtistenpraktijk Het IJtje

Diëtistenpraktijk Het IJtje in Eemnes: samen naar een gezonde leefstijl!

De diëtisten van Diëtistenpraktijk Het IJtje helpen u graag bij een gezonde leefstijl. Als diëtist helpen wij u met een persoonlijk en praktisch voedingsadvies. In kleine stappen werken we toe naar een blijvende verandering van uw voedingspatroon en leefstijl. Daarbij ligt de focus op wat goed voor u is, in plaats van wat niet mag. Graag laten wij u zien dat gezond eten ook lekker en makkelijk kan zijn. Het gaat om de gehele leefstijl, in plaats van een (tijdelijk) dieet. Deze combinatie zorgt ervoor dat u (nog) lekkerder in uw vel komt te zitten en meer energie overhoudt. Belangrijk hierbij is dat u de regie tijdens de begeleiding heeft en we ons richten op uw wensen en behoeften. Stapsgewijs werken we toe naar een gezondere leefstijl waarbij u het tempo bepaalt.

Wilt u vandaag al beginnen? Neem dan contact op via: 06-50 45 13 02 u mag natuurlijk ook een e-mail sturen naar: info@dietisthetijtje.nl.

Met gezonde groet,

Pien Braakhuis

Diëtist, leefstijlcoach & kindereetcoach.

Foto's

Diëtist Pien

Diëtistenpraktijk Het IJtje in het kort

Voedingsadvies bij

Afvallen
Diabetes
Hart en vaataandoeningen
Maag/darm klachten
Ondergewicht
Overgewicht
Verhoogd cholesterol
Voeding allergieën

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Artikelen

Genieten tijdens de feestdagen

Genieten tijdens de feestdagen. Er zijn veel verleidingen rond de feestdagen. De schappen in de winkels liggen vol met kerstkransjes, gevulde speculaas en oliebollen. Het kan lastig zijn om de verleidingen...

Onze locatie

Diëtistenpraktijk Het IJtje


Torenzicht 26e 3755 CC Eemnes
06-50451302 Klik om te bellen