Diëtistenpraktijk Food in Motion


Schuilenburgerplein 2 3816 TE Amersfoort
0612967901 Klik om te bellen

Over Diëtistenpraktijk Food in Motion

Persoonlijke benadering is wat onze begeleiding krachtig maakt. Ieder mens is anders en heeft eigen punten waar aan gewerkt kan worden met een eigen aanpak. Bij Diëtistenpraktijk Food in Motion krijg je geen standaardadvies, maar persoonlijk advies op maat.

Deze diëtistenpraktijk wordt gerund door Monique Benhaddou-Korvemaker en werkt samen met verschillende collega's in haar prijktijk. Zij doet haar werk met veel plezier en enthousiasme en helpt je graag op weg naar een gezondere leefstijl.

Voeding kan van grote positieve invloed zijn op je gezondheid en vitaliteit en daar kan je dus zelf grip op hebben. Daarentegen is weten nog niet meteen doen. Het aanpassen van gedrag kost tijd en energie en is niet altijd makkelijk. We coachen en ondersteunen je hierbij wanneer dat nodig is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tips en opdrachten om je bewuster te maken van je eetgedrag, je beweegactiviteiten en meer balans tussen vinden tussen spanning en ontspanning.

We bieden je persoonlijk advies en begeleiding bijvoorbeeld bij overgewicht, obesitas, voor- en na een maagverkleining (bariatrie), ondergewicht, diabetes, hoog cholesterol, hoge bloeddruk, coeliakie, maag- en darmklachten en COPD. Ook is advies over gezonde voeding bij zwangerschap, sporters, kinderen, ouderen en vegetariërs mogelijk.

Specialisaties
Onze specialisaties zijn Coeliakie, Bariatrie en Fodmap-dieet. Woon je niet in de directe omgeving van Amersfoort, maar wil je wel specialistisch advies? Geen punt! Ook dan ben je van harte welkom in onze praktijk.

Spreekuurlocaties
Amersfoort: Gezondheidscentrum Schuilenburg, Schuilenburgerplein 2
Amersfoort: Huisartsenpraktijk Vogelplein, Wiekslag 90A
Hoevelaken: van Aalstplein 3
Bunschoten: Scala Medica, Chopinstraat 1b
Via onze website www.foodinmotion.nl is het mogelijk om 24/7 je afspraken zelf online te plannen en beheren.

Foto's

Praktijkruimte Schuilenburg

Lid van Diëtisten Coöperatie Nederland

Ja

Onze locatie

Diëtistenpraktijk Food in Motion


Schuilenburgerplein 2 3816 TE Amersfoort
0612967901 Klik om te bellen