Diëtistenpraktijk Food in Motion


Schuilenburgerplein 2 3816 TE Amersfoort
0612967901 Klik om te bellen

Over Diëtistenpraktijk Food in Motion

Persoonlijke benadering is wat onze begeleiding krachtig maakt. Ieder mens is anders en heeft eigen punten waar aan gewerkt kan worden met een eigen aanpak. Bij Diëtistenpraktijk Food in Motion krijg je geen standaardadvies, maar persoonlijk advies op maat.

Deze diëtistenpraktijk wordt gerund door Monique Benhaddou-Korvemaker samen met collega Jontine Mooyman. Beiden doen wij ons werk met veel plezier en enthousiasme en helpen je graag op weg naar een gezondere leefstijl.

Voeding kan van grote positieve invloed zijn op je gezondheid en vitaliteit en daar kan je dus zelf grip op hebben. Daarentegen is weten nog niet meteen doen. Het aanpassen van gedrag kost tijd en energie en is niet altijd makkelijk. We coachen en ondersteunen je hierbij wanneer dat nodig is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tips en opdrachten om je bewuster te maken van je eetgedrag, je beweegactiviteiten en meer balans tussen vinden tussen spanning en ontspanning.

We bieden je persoonlijk advies en begeleiding bijvoorbeeld bij overgewicht, obesitas, voor- en na een maagverkleining (bariatrie), ondergewicht, diabetes, hoog cholesterol, hoge bloeddruk, coeliakie, maag- en darmklachten en COPD. Ook is advies over gezonde voeding bij zwangerschap, sporters, kinderen, ouderen en vegetariërs mogelijk.

Specialisaties
Onze specialisaties zijn Coeliakie, Bariatrie en Fodmap-dieet. Woon je niet in de directe omgeving van Amersfoort, maar wil je wel specialistisch advies? Geen punt! Ook dan ben je van harte welkom in onze praktijk.

Walk&Talk
Wanneer je wandelt is het vaak makkelijker om je hoofd wat leeg te maken en je gedachten te ordenen. We organiseren regelmatig een walk&talk waarbij we al lopend vaak tot goede inzichten kunnen komen.

Keivitaal
Diëtistenpraktijk Food in Motion participeert in het leefstijlprogramma Keivitaal, waarbij naast aandacht voor voeding en eetgedrag ook veel aandacht is voor bewegen. Voor iedereen die te weinig beweging heeft is er een persoonlijke aanpak waarbij samen gezocht wordt naar beweegactiviteiten die het beste bij jou passen. Hierbij werken we samen met zowel huisartsen en praktijkondersteuners als fysiotherapeuten en wijksportcoaches. Voor meer info zie www.keivitaal.nl.

Spreekuurlocaties
Amersfoort: Gezondheidscentrum Schuilenburg, Schuilenburgerplein 2
Amersfoort: Huisartsenpraktijk Vogelplein, Wiekslag 90A
Hoevelaken: Health & Sportcenter De Welness, De Wel 6d
Via onze website www.foodinmotion.nl is het mogelijk om 24/7 je afspraken zelf online te plannen en beheren.

Foto's

Diëtistenpraktijk Food in Motion in het kort

Lid van Diëtisten Coöperatie Nederland

Ja

Onze locatie

Diëtistenpraktijk Food in Motion


Schuilenburgerplein 2 3816 TE Amersfoort
0612967901 Klik om te bellen