Diëtistenpraktijk Eten Met Verstand


Hofstraat 26 7121 DM Aalten
06-54393200 Klik om te bellen

Over Diëtistenpraktijk Eten Met Verstand

Diëtistenpraktijk Eten Met Verstand is een moderne diëtistenpraktijk. Mensen die de praktijk bezoeken willen aankomen, afvallen, een beter ingestelde situatie bij diabetes mellitus type II, met of zonder insuline, ook bij de instelling op insuline. Marieke Sleeking, de diëtist van Eten Met Verstand, heeft goede ervaringen met een koolhydraatbeperkt eetpatroon. Verder komen mensen langs voor advies in verband met darmproblemen, een hoog cholesterolgehalte, voedingsallergie of -intolerantie, hoge bloeddruk, COPD, ondervoeding en combinaties. In mindere frequentie zie ik mensen met bijvoorbeeld PCOS, jicht, zwangerschapswens of ‘onbegrepen klachten’. Naast dieetbegeleiding verzorgt Eten Met Verstand regelmatig groepsactiviteiten, zowel voor bestaande groepen op verzoek als op inschrijving voor individuele deelnemers.

Spreekuurlocaties in Winterswijk en Aalten. Contracten met alle verzekeraars.

Individuele dieetbegeleiding wordt voor 3 uur per jaar vergoed via het basispakket van de zorgverzekeraar. Dit komt neer op 4 á 6 consulten. De kosten tellen wel mee in het eigen risico. Ik zal aangeven wanneer deze 3 uur gebruikt zijn. Sommige aanvullende pakketten vergoeden meer kosten voor dieetbegeleiding. Buiten de 3 uur in de basisverzekering gelden de volgende tarieven (dus voor eigen rekening of in te dienen bij de verzekeraar indien uw aanvullende pakket verdere vergoeding geeft).

Als u diabetes mellitus type II heeft, hart- en vaatziekten of een risico hierop of COPD, dan kunt u komen via de ketenzorg (verwijzing huisarts of praktijkondersteuner). In dit geval heeft u geen eigen risico wat betreft de kosten voor dieetadvies.