Diëtistenpraktijk Dieetteam


Kijkakkers 32 6026 ER Maarheeze
06 19977833 Klik om te bellen

Over Diëtistenpraktijk Dieetteam

Wij begeleiden kinderen en volwassenen op weg naar een bewust(er) en gezond(er) voedingspatroon.
 
Samen met u gaan wij op zoek naar een gezonde leefstijl die u voor de rest van uw leven vol kunt houden. Wij luisteren naar uw persoonlijke situatie en geven advies op maat met praktische adviezen. U gaat ervaren dat kleine aanpassingen in uw voedingskeuzes al kunnen resulteren in een groot verschil: een gezonder voedingspatroon.

‘Met een voedingsadvies op maat lukt het om blijvend een gezonde leefstijl te bereiken’

Linda Hoebink & Anna Southall & Carina de Kort zijn de diëtisten van Dieetteam. Het is onze passie om voedingswetenschap te vertalen naar praktische en persoonlijke voedings- en dieetadvisering voor onze cliënten. Kwaliteit, praktische en persoonlijke advisering en betrokkenheid zijn belangrijke kernwoorden in de behandeling bij Dieetteam.
 
Wij begeleiden kinderen en volwassenen met overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, ondervoeding en longziekten. Staat uw hulpvraag er niet tussen neem dan contact op met onze praktijk voor meer informatie.

U bent van harte welkom op onze vestigingen in Valkenswaard, Waalre, Maarheeze en Nuenen. Ontdek wat voeding voor u kan betekenen tijdens onze dag- en avondspreekkuren. Wij zijn te bereiken op 06 – 19977833 of mail naar info@dieetteambrabant.nl
 
Welkom bij Dieetteam! 
Linda & Anna & Carina

Foto's

Onze locatie

Diëtistenpraktijk Dieetteam


Kijkakkers 32 6026 ER Maarheeze
06 19977833 Klik om te bellen