Diëtistenpraktijk Andrea Boullart - coaching & dieetadvies


Noord Brabantlaan 66 5652 LE Eindhoven
06-40284938 Klik om te bellen

Over Diëtistenpraktijk Andrea Boullart - coaching & dieetadvies

In samenspraak met u streef ik naar het ontwikkelen van een voedingspatroon dat naadloos aansluit op uw unieke situatie. Mijn deskundigheid omvat begeleiding bij een scala aan veelvoorkomende gezondheidsproblemen, waaronder diabetes (suikerziekte), te hoog cholesterol, hoge bloeddruk, darmklachten, obstipatie, nierproblemen, en ondervoeding. Daarnaast bied ik begeleiding bij koolhydraatarme voeding, vooral wanneer dit wenselijk is in het geval van diabetes.

Mijn focus strekt zich uit tot het behandelen van overgewicht, ondergewicht, emotie-eten en eetstoornissen. In samenwerking met de huisarts of praktijkondersteuner begeleid ik mensen die doorverwezen zijn voor diabetes, te hoog cholesterol, hoge bloeddruk, COPD (via ketenzorg). Daarnaast maak ik deel uit van het Eetstoornissen-team van Apanta-GGZ.

Met contracten bij alle zorgverzekeraars (met uitzondering van Caresco) hebt u bijna altijd een vergoeding van 3 behandeluren per jaar via uw basispakket. Dit wordt wel afgetrokken van uw eigen risico indien dit nog niet is benut. Tevensben ik lid van NVD, NVE, KDOO, en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Mijn inzet voor voortdurende verbetering blijkt uit mijn regelmatige deelname aan bijscholingen, waarmee ik up-to-date blijf met de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied.

Foto's

Weegschaal voor BIA-meting

Voedingsadvies bij

Afvallen
Diabetes
Hart en vaataandoeningen
Maag/darm klachten
Ondergewicht
Overgewicht
Verhoogd cholesterol

Certificeringen

Leergang Medicatie en Voeding

Kwaliteitsregister

Beroepsvereniging NVD

VIE - Voedingsinterventie Eetstoornissen

KDOO - Diëtisten en Overgewicht

Werkzaam bij Apanta

Team

Onze locatie

Diëtistenpraktijk Andrea Boullart - coaching & dieetadvies


Noord Brabantlaan 66 5652 LE Eindhoven
06-40284938 Klik om te bellen