Diëtisten Voeding in de Praktijk


Willem de Zwijgerlaan 3G 6713 NS Ede gld
06-83242410 Klik om te bellen

Over Diëtisten Voeding in de Praktijk

Hebt u hulp nodig om blijvend af te vallen? Of hebt u juist een te laag gewicht en lukt het niet om aan te komen? Hebt u veel last van buikklachten? Weet u niet zeker of u wel alle vitamines binnenkrijgt die u nodig hebt of moet u om medische redenen een dieet volgen?

Uw eetpatroon veranderen is geen eenvoudige opgave. Maar u staat er niet alleen voor, wij helpen u er graag bij!

Bij het volgen van een dieet of het ontwikkelen van een beter eetpatroon, roept u de hulp in van een diëtist. De diëtisten van Voeding in de Praktijk staan voor u klaar om u te ondersteunen bij uw dieet. U kunt met een verwijzing van uw (huis)arts komen, maar ook als u op eigen initiatief uw leefstijl wilt veranderen, kunt u contact met ons opnemen.

Niet alleen mensen met overgewicht kunnen profiteren van voedingsadvies van een diëtist. Ook bij ondergewicht, darmklachten (o.a. FODMaP-dieet), COPD, diabetes (suikerziekte), te hoog cholesterol, hoge bloeddruk, darmklachten, allergieën, etc., kunt u bij ons terecht.


U krijgt alle informatie die voor u relevant is en praktische adviezen waarmee u direct thuis aan de slag kunt. Samen wordt er gewerkt aan een mooi resultaat. Het spreekuur van Voeding in de Praktijk vindt plaats op diverse locaties in de regio Ede, Renkum en Heelsum. Als het u om medische redenen niet lukt naar het spreekuur te komen, kan de diëtist bij u op huisbezoek komen.

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

Diëtisten Voeding in de Praktijk


Willem de Zwijgerlaan 3G 6713 NS Ede gld
06-83242410 Klik om te bellen