Diëtist Tholen


Vliethof 6 4691 HA Tholen
0616866920 Klik om te bellen

Over Diëtist Tholen

Bij Diëtist Tholen kunt u terecht met al uw vragen over voeding, dieet en een gezonde leefstijl. Dit geldt voor zowel volwassenen als kinderen; iedereen is welkom!

Diëtist Tholen biedt persoonlijk advies en begeleiding bij voeding en dieet. Bijvoorbeeld bij overgewicht, obesitas, ondergewicht, diabetes type I en II, hoog cholesterol, hoge bloeddruk, maag- en darmklachten en COPD. Ook is advies over gezonde voeding bij zwangerschap, sporters, kinderen, ouderen en vegetariërs mogelijk.

Naast individueel advies verzorgt Diëtist Tholen ook voorlichtingen, cursussen en workshops. Bijvoorbeeld voor scholen, bedrijven, (sport)verenigingen en kinderdagverblijven.

Martine Ridderhof is afgestudeerd als Diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Als Diëtist is zij deskundig op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte.

De praktijk is vrij toegankelijk, een verwijsbrief is dus niet perse nodig. Diëtist Tholen heeft contracten met alle zorgverzekeraars en Zorggroep West-Brabant, kijk verder op de website of u in aanmerking komt voor vergoeding van de dieetbehandeling.
Voor de actuele spreekuurlocaties kijkt u op de website bij Locaties.

Martine Ridderhof staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ook is zij lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

Diëtist Tholen


Vliethof 6 4691 HA Tholen
0616866920 Klik om te bellen