Diëtist Rotterdam


Energieweg 9 3041 JC Rotterdam
0628273953 Klik om te bellen

Specialisatie in maag-darmklachten en aandoeningen
Specialisatie in hormonale aandoeningen zoals PCOS
We werken met onderzoeken voor meer inzicht

Over Diëtist Rotterdam

De praktijk Diëtist Rotterdam is gevestigd in Rotterdam Blijdorp op een prachtige locatie in sport & healthcentre David Lloyd.

Diëtist Gesina Hammad-Waslander heeft zich gespecialiseerd tot orthomoleculair diëtist waarbij ze naast het geven van een uitstekend dieetadvies op maat, ook werkt met de therapeutische mogelijkheden die de orthomoleculaire werkwijze biedt waarbij er altijd wordt gestreefd naar een drastische afname en zo mogelijk een genezing van uw klachten.

Gesina werkt vanuit de holistische visie en vanuit die visie kijkt men naar mensen als onderdeel van een groter geheel. Waarbij vooral de focus ligt op werken aan body, mind en soul.

Praktijk Diëtist Rotterdam behandelt uiteenlopende aandoeningen van overgewicht en obesitas tot huidklachten, (chronische) vermoeidheid en maag-darm problemen tot onvruchtbaarheid.

Natuurlijk is dit maar een beperkt overzicht en indien u meer informatie wilt kunt u de website bezoeken of contact opnemen via e-mail of telefoon.

De praktijk ligt naast diergaarde Blijdorp en u kunt gratis parkeren op het terrein van David Lloyd en krijgt bij vertrek een uitrijkaart van de receptionist.

Fit en Vitaal met Echte Voeding!

Foto's

Gesina Hammad-Waslander, diëtist

Diëtist Rotterdam in het kort

Voedingsadvies bij

Maag/darm klachten
Voeding allergieën

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Certificeringen

HBO Diploma Voeding en Diëtetiek Bachelor of Healthcare

Orthomoleculair Therapeut volgens de PNI

Darmtherapeut Post HBO opleiding

Specialist Darmtherapie Post HBO opleiding

Artikelen

PCOS en Voeding

Heb je de diagnose PCOS gekregen dan ga je misschien op zoek naar wat je er zelf aan kunt doen en vraag je jezelf waarschijnlijk af of je er überhaupt iets aan kunt doen! Het kan voelen alsof je...

Onze locatie

Logo Diëtist Rotterdam

Diëtist Rotterdam

Diëtist Rotterdam


Energieweg 9 3041 JC Rotterdam
0628273953 Klik om te bellen