Diëtheek Ester de Bos


Markt 1 4301 AN Oosterland
0620942120 Klik om te bellen

Over Diëtheek Ester de Bos

Eten is vanzelfsprekend, eten doen we elke dag, eten is gezellig en eten moet vooral lekker zijn. Maar nog belangrijker: eten helpt u fit en gezond te blijven!
Soms vraagt uw gezondheid om een aanpassing van uw voeding. Zoals bij diabetes, een te hoog cholesterolgehalte, maag-darmproblemen of wanneer uw gewicht te hoog of juist te laag is. De 4  diëtisten van Diëtheek zijn de deskundigen bij uitstek die u hierbij kunnen helpen. Maar ook kunnen zij u adviseren bij het samenstellen van een sportvoeding, uw slecht etende peuter begeleiden of adviseren bij het vermoeden van een voedselovergevoeligheid. Zij voorzien u van een voedingsadvies op maat, aangevuld met tips en ideeën om tot een nieuw voedingspatroon te komen.
Dietheek heeft 7 locaties op Schouwen Duiveland; Oosterland, Bruinisse, Zierikzee - Fysant, Zierikzee Zorgboulevard Victoria, Burgh Haamstede, Brouwershaven, Scharendijke. Dietheek is ook gevestigd in Goes paramedisch Centrum en in Middelharnis Helius MC in praktijk van Moniek van Gilst.

Specialisaties: Diabetes Mellitus 1 & 2, overgewicht, voeding v. kinderen, hart en vaatziekten, darmproblemen, ondervoeding, ondervoeding bij kanker, COPD, eetstoornissen, het koolhydraatbeperktdieet advies en Grip op Koolhydraten - Yvonne Lemmers.

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

Diëtheek Ester de Bos


Markt 1 4301 AN Oosterland
0620942120 Klik om te bellen