Dieetzorg Friesland (locaties in Dokkum, Leeuwarden, Burgum, Damwâld en Anjum)


Sionsberg, Birdaarderstraatweg 70 9101 DC Dokkum
0511 402 442 Klik om te bellen

Over Dieetzorg Friesland (locaties in Dokkum, Leeuwarden, Burgum, Damwâld en Anjum)

Dieetzorg Friesland staat voor een individuele aanpak en een deskundig dieetadvies op maat. We hebben locaties in Dokkum, Leeuwarden, Burgum, Damwâld en Anjum.

Voor wie?
Je kunt bij ons terecht voor alle voedingsgerelateerde gezondheidsproblemen zoals diabetes, overgewicht, maag- en darmklachten, hypertensie, verhoogd cholesterolgehalte etc. Al onze adviezen zijn medisch verantwoord en gebaseerd op onderzoek uit de reguliere wetenschap.

Tevens werken wij met het door onszelf ontwikkelde 6x6 dieet®, de werking is wetenschappelijk aangetoond. In 2022 is ons boek verschenen: 6x6 dieet, in 3 fases naar een gezonde leefstijl. Hierin uitleg over het dieet en veel recepten.

Wat is het 6x6 dieet?
Het 6x6 dieet is een specifiek koolhydraatarm dieet. Het pakt de oorzaak van het overgewicht aan, namelijk de insulineresistentie. Je reset je stofwisseling met 6x per dag 6 gram koolhydraten, en werkt toe naar een nieuwe koolhydraatarme leefstijl. Het dieet is geschikt als je te zwaar bent en met name als je buikokmvang te groot is. Al of niet gecombineerd met diabetes type 2, slaapapnoe, hoge bloeddruk, PCOS. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het 6x6 dieet een zeer effectieve manier is om gewicht te verliezen en bloedsuikers te laten dalen. Voor meer informatie zie onze 6x6dieet-website.

Een afspraak kun je maken via de website van Dieetzorg Friesland. Je kunt ook mailen naar info@dieetzorgfriesland of je kunt ons bellen op nummer 0511-402442. Graag tot ziens!

Voor een persoonlijk en deskundig dieetadvies op maat

Voedingsadvies bij

Diabetes
Hart en vaataandoeningen
Maag/darm klachten
Ondergewicht
Overgewicht
Verhoogd cholesterol

Certificeringen

Lid van Nederlandse Vereniging van Diëtisten

Team

Onze locatie

Dieetzorg Friesland (locaties in Dokkum, Leeuwarden, Burgum, Damwâld en Anjum)


Sionsberg, Birdaarderstraatweg 70 9101 DC Dokkum
0511 402 442 Klik om te bellen