Dieetteam


Sportlaan 5 5581 BZ Waalre
06 19977833 Klik om te bellen

Jouw hulpvraag is onze basis. Persoonlijke advies
Praktische adviezen zodat jij direct kan starten
De troef van Dieetteam: dat is ons teamgevoel

Over Dieetteam

‘Wij willen jou helpen met het beste uit je voeding te halen’

Want wij geloven dat de juiste voeding de basis is voor welzijn en kwaliteit van leven. En wat die juiste voeding voor jou is? Daar draait het om in de begeleiding. Jouw hulpvraag is onze basis. Van daaruit bieden wij je de hulp die jij zoekt in de vorm van voedingsadvies, dieetadvies, voorlichting, workshops & meer. En dat doen we op onze praktijklocaties in Valkenswaard, Waalre en Maarheeze.

Persoonlijk contact met onze cliënten vinden we belangrijk. Wij gaan op zoek naar de aanpak die voor jou werkt zodat jij succesvol je doelen gaat halen. Onze blik gaat verder dan voeding en gezondheid. Want wij geloven dat je met persoonlijke aandacht het verschil kan maken. Weten wie er tegenover je zit op het spreekuur is belangrijk. Door oprecht te luisteren, passende adviezen te geven en te motiveren naar verandering kunnen wij je iets extra’s geven. Daarbij zetten wij ook onze troef nog in wat jou het vertrouwen geeft om het beste uit je gezondheid te halen.

Anna Southall en Vera Hendriks zijn de diëtisten van Dieetteam. Wij vormen een sterk team waarin de betrokkenheid groot is en samenwerking hecht. Daardoor kunnen wij jou een optimale behandeling geven.

Kom meer te weten over onze visie en wat wij doen op www.hetdieetteam.nl. En we vinden het leuk om kennis te maken met onze cliënten en partners om mee samen te werken. Spreken we jou binnenkort? Bel 06- 19977833 of mail naar info@hetdieetteam.nl


Welkom bij Dieetteam!
Anna & Vera

‘Wij willen jou helpen met het beste uit je voeding te halen’ - Dieetteam

Foto's

Dieetteam

Dieetteam in het kort

Voedingsadvies bij

Afvallen
Diabetes
Hart en vaataandoeningen
Ondergewicht
Overgewicht
Verhoogd cholesterol

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Certificeringen

Kwaliteitsregister Paramedici

Team

Onze locatie

Dieetteam


Sportlaan 5 5581 BZ Waalre
06 19977833 Klik om te bellen