dieetpraktijkmascini


Vloeieind 8 5094 CK Lage Mierde
013-5096191 Klik om te bellen

Over dieetpraktijkmascini

De praktijkadressen zijn:Lage Mierde  

Hilvarenbeek Apotheek Beekdal 

Reusel Gezondheidscentrum.

Marianne Mascini is diëtiste met passie. Zij luistert aandachtig en met een 'open mind'. De client staat centraal. De client voelt zich gehoord en wordt uitgedaagd om een gedragsverandering in te zetten. Dit proces wordt door Marianne op een professionele wijze gecoacht.

Specialiteiten zijn o.a. Coeliakie, Sport en voeding, Fodmap, Koolhydraatarm.

Clienten met overgewicht worden op een succesvolle wijze gecoacht. Marianne is auteur van het boek 'Eenmaal slank, altijd slank'. Dit boek geeft tientallen seizoensgerechten en tips om nooit meer zwaarder te worden.Geen calorieën tellen, maar bewust worden van je eetgewoonten en aandacht schenken aan je maaltijden is het belangrijkste. Dat betekent niet minder eten. Integendeel, je zult zien dat je meer kunt eten dan je had gedacht. 

Iedere maand is er gelegenheid om in te schrijven voor de workshop “Lekker en gezond koken”. Al doende leren. De theorie meteen in praktijk brengen. Gezellig met elkaar koken.

 

De gesprekken vinden in een vertrouwelijke omgeving plaats. De praktijk is gevestigd in Lage Mierde, Reusel en Hilvarenbeek. 

Foto's

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

dieetpraktijkmascini


Vloeieind 8 5094 CK Lage Mierde
013-5096191 Klik om te bellen