Dieet-en Voedingsadvies Eet-Wijzer S.van Os


Voerman 2 3893 DT Zeewolde
06-23229981 Klik om te bellen

Over Dieet-en Voedingsadvies Eet-Wijzer S.van Os

Met ingang van 2017 hebben wij, diëtistenpraktijk Eet-Wijzer en diëtistenpraktijk Santé, besloten onze expertises te bundelen om een nog betere dienstverlening te kunnen leveren.

Wij hebben jarenlange werkervaring met diverse specialisaties en specifieke deskundigheden, waardoor wij veel kennis in huis hebben. We hebben een brede interesse in de mens en voeding. Wij geloven in het verbeteren van de gezondheid met goede voeding of aangepast dieet. We geloven ook in de kracht van samenwerking met andere hulpverleners in de gezondheidcentra waar wij onze spreekuren houden om uw begeleiding zo optimaal mogelijk te laten verlopen en op elkaar af te stemmen.

We hebben contracten met alle zorgverzekeraars en zijn aangesloten bij de ketenzorg Diabetes, COPD (chronische longziekte) en Cardio Vasculair Management. Ook zijn wij lid van de beroepsvereniging, diverse netwerken en zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

De veelzijdigheid van dit beroep is iets wat mij nog altijd inspireert. Als diëtist heb je veel medische kennis en zie je zowel gezonde als zieke mensen, van de zuigeling tot aan de hoogbejaarde. Ik ben met name deskundig in ziektegerelateerde voedingsproblemen en kindervoeding. In de loop der jaren heb ik veel specifieke scholingen gevolgd op dit gebied. Ik werk vanuit deze deskundigheid samen met andere hulpverleners die te maken hebben met kinderen. Een goed voorbeeld is het Eetteam Kinderen Harderwijk waarbij ik met een orthopedagoog en logopedist kinderen van 0 – 12 jaar behandel die te weinig kunnen/willen/mogen eten.

Ik ben vanuit mijn specifieke deskundigheden aangesloten bij de landelijke netwerken kinderdiëtisten, coeliakie, COPD en ParkinsonNet.

   

Sitemap

Foto's

Onze locatie

Dieet-en Voedingsadvies Eet-Wijzer S.van Os


Voerman 2 3893 DT Zeewolde
06-23229981 Klik om te bellen