Dieet-en Voedingsadvies Eet-Wijzer S.van Os


Gildenveld 83 3892 DE Zeewolde
06 23229981 Klik om te bellen

Gespecialiseerd in kinderdietetiek
Extra deskundig in specifieke aandoeningen
Jarenlange ervaring

Over Dieet-en Voedingsadvies Eet-Wijzer S.van Os

De praktijk Eet-Wijzer heeft jarenlange werkervaring met diverse specialisaties en specifieke deskundigheden, waardoor er veel kennis in huis is. We hebben een brede interesse in de mens en voeding. Wij geloven in het verbeteren van de gezondheid met goede voeding of aangepast dieet. We geloven ook in de kracht van samenwerking met andere hulpverleners in de gezondheidcentra waar wij onze spreekuren houden om uw begeleiding zo optimaal mogelijk te laten verlopen en op elkaar af te stemmen.

We hebben contracten met alle zorgverzekeraars en zijn aangesloten bij de ketenzorg Diabetes, COPD (chronische longziekte) en Cardio Vasculair Management. Ook zijn wij lid van de beroepsvereniging, diverse netwerken en zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

De veelzijdigheid van dit beroep is iets wat mij nog altijd inspireert. Als diëtist heb je veel medische kennis en zie je zowel gezonde als zieke mensen, van de zuigeling tot aan de hoogbejaarde. Ik ben met name deskundig in ziektegerelateerde voedingsproblemen en kindervoeding. In de loop der jaren heb ik veel specifieke scholingen gevolgd op dit gebied. Ik werk vanuit deze deskundigheid samen met andere hulpverleners die te maken hebben met kinderen. Een goed voorbeeld is het Eetteam Kinderen Harderwijk waarbij ik met een orthopedagoog en logopedist kinderen van 0 – 12 jaar behandel die te weinig kunnen/willen/mogen eten.

Ik ben vanuit mijn specifieke deskundigheden aangesloten bij de landelijke netwerken kinderdiëtisten, coeliakie, COPD , ParkinsonNet en Covid 19.

Wees wijzer en kom naar Eet-Wijzer

Foto's

Saskia van Os, dietist/praktijkhouder Eet-Wijzer

Voedingsadvies bij

Diabetes
Maag/darm klachten
Ondergewicht
Voeding allergieën

Onze locatie

Dieet-en Voedingsadvies Eet-Wijzer S.van Os


Gildenveld 83 3892 DE Zeewolde
06 23229981 Klik om te bellen