De Groene Appel


Klaproos 24a 3191 PA Hoogvliet rotterdam
06 50403799 Klik om te bellen

Over De Groene Appel

Welkom bij diëtistenpraktijk de Groene Appel. Een praktijk bestaande uit een team van enthousiaste diëtisten, die op diverse locaties in Rotterdam goed te bereiken zijn. Zowel in Hoogvliet als Pernis, Poortugaal, Zuidplein en Rhoon kunt u ons vinden. Er is spreekuur op maandag t/m vrijdag en wij werken met digitale spreekuren mocht dat gewenst zijn. Een huisbezoek is daarnaast ook mogelijk.

De Groene Appel wordt gevormd door een groep deskundige diëtisten, die nauw samenwerken met huisartsen, praktijkondersteuners en overige zorgverleners. Ook zijn wij actief binnen de gemeente Rotterdam als schooldiëtist voor Lekker Fit!.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit; persoonlijke aandacht is voor ons vanzelfsprekend. U kunt rekenen op maatwerk, een positieve samenwerking en een warme begeleiding. Wij oefenen ons beroep uit met plezier en hopen dan ook dat u zich welkom voelt bij ons.

Wij zijn allen allround opgeleid, en u kunt dan ook met diverse hulpvragen bij ons terecht. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op of laat een berichtje achter op onze website, www.degroeneappel.nl

Tot snel bij De Groene Appel!

Foto's

Diëtisten van De Groene Appel

De Groene Appel in het kort

Voedingsadvies bij

Afvallen
Diabetes
Hart en vaataandoeningen
Maag/darm klachten
Ondergewicht
Overgewicht
Verhoogd cholesterol
Voeding allergieën

Lid van Diëtisten Coöperatie Nederland

Ja

Onze locatie

Logo De Groene Appel

De Groene Appel

De Groene Appel


Klaproos 24a 3191 PA Hoogvliet rotterdam
06 50403799 Klik om te bellen