De Diëtistenpraktijk


Kruisstraat 28 5751 BH Deurne
085 076 2939 Klik om te bellen

Over De Diëtistenpraktijk

Welkom bij De Diëtistenpraktijk!

Een gezond gewicht en een dito leefstijl, wie wil dat niet? Soms zijn er echter omstandigheden waardoor zoiets niet lukt. De Diëtistenpraktijk biedt u persoonlijke en professionele begeleiding voor een blijvend gezond gewicht en goede leefstijl. Of het nu gaat om overgewicht, ondergewicht, emotie – eten, eetstoornissen, sportvoeding of specifieke klachten zoals diabetes, hoge bloeddruk of een te hoog cholesterol, De Diëtistenpraktijk geeft u altijd een advies of dieetbehandeling op maat!

Bent u klaar voor een gezonder leven of wilt u definitief van uw overgewicht af? De Diëtistenpraktijk biedt een uniek en effectief programma waarin u gezond, verantwoord en blijvend uw overgewicht verliest. Door een op u afgestemd dieet en continue begeleiding raakt u de overtollige kilo's kwijt. De Diëtistenpraktijk brengt uw lichaamssamenstelling in kaart met behulp van een uitgebreide meting.

De Diëtistenpraktijk kenmerkt zich door een nauwe samenwerking in een multidisciplinair team van huisartsen, praktijkondersteuners, bewegingsdeskundigen, fysiotherapeuten en psychologen.

Benieuwd naar onze expertise? Maak gerust een afspraak voor een intakegesprek via de website (www.dedietistenpraktijk.nl), bel naar 085-0762939 of u mailt naar info@dedietistenpraktijk.nl.

De Diëtistenpraktijk in het kort

Voedingsadvies bij

Afvallen
Diabetes
Hart en vaataandoeningen
Maag/darm klachten
Ondergewicht
Overgewicht
Verhoogd cholesterol
Voeding allergieën

Lid van Diëtisten Coöperatie Nederland

Ja

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

De Diëtistenpraktijk


Kruisstraat 28 5751 BH Deurne
085 076 2939 Klik om te bellen