Care & Cure


de Kwekerij 1 2182 AG Hillegom
06-10433732 Klik om te bellen

Over Care & Cure

Ik ben in 1993 in Den Haag afgestudeerd aan de HBO opleiding Voeding & Diëtetiek. Sindsdien heb ik altijd als diëtist gewerkt in verzorgings- en verpleeghuizen en bij diverse thuiszorgorganisaties.

Sinds 2007 heb ik mijn zelfstandige praktijk dat is gevestigd in  medisch centrum “de Kwekerij”. Een praktijk op een prettige locatie met diverse medische disciplines. Ik hecht veel waarde aan een goede verstandhouding en samenwerking met u en uw eventuele andere zorgverleners zodat we gezamenlijk tot een goed passend advies komen. 

Om kwalitatief goede zorg te leveren is het naast ervaring belangrijk om vakkennis op peil te houden d.m.v. het volgen van bijscholingen en opleidingen. Mijn inschrijving in het kwaliteitsregister van paramedici waarborgt dit, tevens ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Dietisten. 

Met een gezonde voeding en leefstijl valt heel veel gezondheidswinst te behalen. U voelt zich beter en vaak kunnen complicaties worden voorkomen. Ik help u graag dit doel te bereiken met een no-nonsense aanpak waarbij “terug naar de basis” met zoveel mogelijk onbewerkte en pure producten het uitgangspunt is. Vandaar dat mijn praktijk is aangesloten bij Puur Gezond.

Voedingsadvies bij

Diabetes
Hart en vaataandoeningen
Maag/darm klachten
Ondergewicht
Verhoogd cholesterol

Onze locatie

Care & Cure


de Kwekerij 1 2182 AG Hillegom
06-10433732 Klik om te bellen