Bravocado


Copernicusplein 14 2562 VN Den Haag
0633312253 Klik om te bellen

Over Bravocado

Het leven is mooi & bijzonder en soms een vleugje ingewikkeld. Waarom lukt het niet om gewicht te verliezen? Hoe kan ik zorgen voor een rookvrij leven? Hoe kan ik mijn gezondheid verbeteren?

Bravocado biedt professioneel voedingsadvies en begeleiding bij het Stoppen met Roken.

Een steuntje in de rug is wel zo fijn, je doet het niet alleen. Samen met je diëtist/coach maak je jouw doel tot een succes. De zorgverzekeraars staan achter de begeleiding en vergoeden dieetadvisering (minimaal 3 uur) en Stoppen met roken vanuit de basisverzekering.

Waarom naar Bravocado?

Bravocado staat voor begeleiding met oog voor leefstijlinterventie: Beweging, Roken, Alcohol, Voeding en Ontspaning. Op verschillende locaties in Den Haag & Zeist werken de zorgprofessionals om jou tot je doel te brengen. De begeleiding is aangepast aan je persoonlijke situatie en wensen, zowel op individueel als bedrijfsmatig niveau. De diëtist/coach is breed opgeleid, hierdoor kunnen we je op veel verschillende gebieden helpen.

Wat doet een diëtist?

Een diëtist geeft adviezen op het gebied van voeding. Voeding is erg belangrijk voor de gezondheid en voor het voorkomen en behandelen van ziekten. De titel diëtist is een beschermde titel, dit houdt in dat niet iedereen zichzelf een diëtist mag noemen. Dit in tegenstelling tot de titel voedingskundige of voedingconsulent. Een diëtist heeft de 4 jarige Hbo-opleiding ‘Voeding en Diëtetiek’ afgerond. Vergoed de verzekeraar de diëtist, dan weet u zeker dat deze diëtist ingeschreven staat in het Kwaliteitsregister. Dit kan alleen als de diëtist zich voldoende bijschoolt.

Foto's

Dietist Yosta

Bravocado in het kort

Voedingsadvies bij

Afvallen
Diabetes
Hart en vaataandoeningen
Maag/darm klachten
Ondergewicht
Overgewicht
Verhoogd cholesterol
Voeding allergieën

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

Bravocado


Copernicusplein 14 2562 VN Den Haag
0633312253 Klik om te bellen