sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Graaf Hendrik III plein 132 A7
    4819 CL Breda
  • 06-43425690
  • Website

ABCdietistennetwerk

ABCdietistennetwerk: Advies, Behandeling, Coaching op maat!.
Het ABCdietistennetwerk streeft naar kwaliteit en gaat er vanuit dat geen mens hetzelfde is. Daarom geeft de ABCdietist een persoonlijk advies. Tijdens het eerste consult vraagt de ABC-dietist uitgebreid naar je dagelijkse eet- en drinkgewoonten, je leefsituatie en je wensen. De dietist legt uit wat je per dag nodig heeft en stelt in overleg met jou een dieetbehandeling samen.

Omdat gezondheid meer is dan alleen gezond eten, houdt de ABCdietist in het advies ook rekening met factoren als beweging, omgaan met stress, werk en roken.

Het is moeilijk om oude voedingsgewoonten te wijzigen en nieuwe aan te leren. Een ABC-dietist geeft je daarbij alle steun. Ook krijg je informatie over de producten die passen bij jouw dieet, kookadviezen en tips voor het omgaan met bijzondere situaties zoals feestjes, uit eten etc.

In vervolgconsulten word je begeleid in het vertrouwd raken met de dieetbehandeling. Kortom de ABCdietist is een persoonlijke voedingscoach.

De ABCdietist is de specialist in voeding bij:
Overgewicht, Diabetes Mellitus, Hart- en Vaatziekten, Maag- en darmklachten, Ondervoeding / bijvoeding, voeding bij sport, kinderen, volwassen, ouderen, allergie, eetstoornissen en alle vragen over voeding en dieet.

De behandelingen vinden plaats op diverse locaties in Breda, Chaam, Dongen, Oosterhout en Rotterdam.Je bent zelf volledig vrij om je locatie te kiezen. Indien noodzakelijk komen wij bij je aan huis. Raadpleeg onze website voor alle locaties.
Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor online-begeleiding.
Voor het maken van afspraak kunt u bellen naar het afsprakencentrum: 06-43425690.


Lid: NVD, DCN, VSN


Foto's van ABCdietistennetwerk


ABCdietistennetwerk in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk:

Ja

Lid van Diëtisten Coöperatie Nederland:

Ja