Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Hoofdstraaat 88
    7586 BV Overdinkel
  • 053-4787440

Diëtist voor u

Voor vele voedingsvragen kunt u terecht bij de diëtist. Dit geldt ook als u op advies van uw behandelend arts een dieet moet volgen. De diëtist is immers de deskundige bij uitstek voor uw voedingsadvies of dieet.


In het eerste gesprek verzamel ik informatie over uw klachten, eetgewoonten en persoonlijke omstandigheden. Dat is het intake gesprek. Aan de hand van deze gegevens stel ik dan in overleg met u een behandelplan en een dieetadvies op.

In de volgende gesprekken begeleid ik u bij het opvolgen van het dieetadvies. U krijgt suggesties hoe u uw eetgewoonten het beste kunt veranderen. Ook krijgt u tips voor speciale gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan uit eten gaan, feestjes en op vakantie gaan.Ik zal mijn bevindingen terugrapporteren aan uw behandelend arts of specialist.

In uw basiszorgverzekering zijn komend jaar 2012, uw kosten voor de dietist niet verzekerd. Kijkt u voor uzelf of u een aanvullende verzekering nodig heeft. Bij enkele zorgverzekeraaars zit het in de tweede stap aanvullende verzekeing. Het eerste gesprek zal ongeveer 1 uur duren. De daaropvolgende 15 - 20 min. De kosten per kwartier zijn € 14,67.

Voor wat betreft directe toegankelijkheid, rechtstreeks naar de dietist.
Ik ben daarvoor opgeleid. Maar als u via uw huisarts verwezen bent, is het duidelijker of u al dan niet complicaties heeft.

De onderwerpen waarin ik ben gespecialiseerd:

Overgewicht;

Hart- en vaatziekten

Diabetes mellitus;

Metabool syndroom;

Hypertensie;

Dieetbehandeling bij kauw- en slikstoornissen;

Dieetbehandeling bij ondervoeding

Voedselovergevoeligheid en Voedsel allergie

Voeding voor vegetariers

Voeding bij sport

Foto's van Diëtist voor uDeze diëtist in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk:

Ja

Lid van Diëtisten Coöperatie Nederland:

Nee