sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
 • Weldamstraat 2
  7557 KG Hengelo
 • 074-2426438

In Balans

Praktijk In Balans is sinds 2000 actief op het gebied van voeding, leefstijl en bewustwording. De praktijk bestaat uit 2 diëtisten en een administratief medewerker. We werken vanuit het Beweegcentrum Twente waar meerdere disciplines werkzaam zijn. Op korte termijn hebben we meerdere lokaties.
De diëtist helpt jou jouw doel te bereiken. Daar waar nodig werken we samen met een coach, fysiotherapeut, psycholoog of andere discipline. Het is ook mogelijk om qigong te beoefenen, een Chinese bewegingsleer die vele goede uitwerkingen heeft.


Je kunt terecht voor individuele dieetbegeleiding, groepsdieetbegeleiding, workshops over voeding en gedrag en intensieve trajecten. Daarnaast geven wij voedingsvoorlichting op maat voor organisaties en verenigingen.


Specialisaties van de praktijk: emotie eten, overgewicht, ondergewicht, eetproblemen, prikkelbare darmsyndroom, sportvoeding en voedselovergevoeligheid. 

Bewustwording van voeding en leefstijl in de meest brede zin. De mens als geheel en niet alleen de klacht of ziekte. Het gaat om jou als mens en wat jij nodig hebt. Daarom kiezen wij voor een holistische visie. Lichaam en geest in balans.

Het eetgedrag kan niet los gezien worden van jou als individu. Het eetgedrag wordt beïnvloed door verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan belemmerende overtuigingen, emoties, omgeving, gewoonten, ziektes en aandoeningen. Door een compleet beeld te vormen van jou als mens wordt, afhankelijk van de hulpvraag, diagnose en doelstelling, een persoonlijk plan opgesteld. Bewustwording van je eigen (eet)gedrag is van groot belang

Het gaat om verandering van leefstijl, bewuste keuzes maken ten aanzien van voeding, beweging, gedrag en bewustwording. Met als resultaat dat je het gevoel hebt zelf invloed uit te oefenen op jouw leefstijl door keuzes die je zélf maakt in plaats van opgelegde adviezen. Op deze manier ontstaat een persoonlijk advies.

Durf jij deze reis met jezelf aan? Lekker eten en werken aan jouw doel kan echt samen! Lichaam en geest in balans.

Betaling vindt plaats via de zorgverzekering of particulier. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Check de website inbalans.org voor meer informatie of neem contact op per mail of telefoonIn Balans in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk:

Ja

Voedingsadvies bij

 • Diabetes
 • Verhoogd cholesterol
 • Overgewicht
 • Ondergewicht
 • Afvallen
 • Voeding allergieën
 • Maag/darm klachten
 • Hart en vaataandoeningen

Lid van Diëtisten Coöperatie Nederland:

Ja