Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Copernicusstraat 39
    1098 JD Amsterdam
  • 0651512397

Foodsz

Onder de naam Foodsz help ik, diëtist en kinder eetcoach Sandra Schakel-Zuidhoek, kinderen en volwassenen met voeding en andere leefstijlaanpassingen om gezonder te leven en zich zo energiek, fit en happy te voelen. Ik doe dit vanuit mijn praktijken in Amsterdam en Haarlem, maar ook online. Omdat iedereen het verdient om vol energie en in volle gezondheid het leven door te gaan!

Ik vind het belangrijk dat voeding leuk blijft en je ervan kan genieten. Daarom doe ik niet aan diëten, maar aan leefstijlverandering die met een combinatie van aanpassingen in je voedingspatroon, leefstijl en motivatie zorgt dat jij je succes behaalt. Dit is een proces en daar help ik je graag bij. Ik werk vanuit een holistische visie, wat inhoudt dat ik kijk naar het geheel van factoren. Ik noem het ook wel "de succesformule" van voeding, leefstijl & mindset. Ieder mens is uniek en verdient dan ook een advies op maat. 

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen met overgewicht via de methode van Lekker Puh, volwassenen met overgewicht en hormonen, emotie-eten, in het begeleiden van mensen met darmklachten en voedselovergevoeligheid, het Fodmap-dieet, histaminebeperking, SIBO dieet. 

Je kunt bij mij terecht voor adviezen bij: 

- Diabetes Mellitus 
- Emotie-eten
- Hart- en vaatziekten 
- Hormonale disbalans
- Maag- en darmklachten (oa Prikkelbare Darm Syndroom, Fodmap/SIBO)
- Natuurvoeding en orthomoleculaire voedingsadviezen 
- Ondergewicht
- Overgewicht 
- Sportvoeding 
- Vegetarisme en veganisme 
- Voedselovergevoeligheid 
- Zwangerschap(wens) en borstvoeding 

Diëtistenpraktijk Foodsz is aangesloten bij: Kwaliteitsregister Paramedici, NVD en Natuurdietisten Nederland. 
Per jaar wordt er vanuit de zorgverzekeraar 3 uur vergoed vanuit het basispakket. Voor kinderen wordt het eigen risico niet aangesproken. 

Voor meer informatie: www.foodsz.nl of 06-51512397 


Foto's van FoodszDeze diëtist in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk:

Ja

Lid van Diëtisten Coöperatie Nederland:

Nee