Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Moergestelseweg 34
    5062 JW Oisterwijk
  • 0619977833

Dieetteam Diëtistenpraktijk

Gezond eten gaat voor Dieetteam over bewust kopen, koken, eten en genieten. Kwaliteit, praktische en persoonlijke advisering en betrokkenheid zijn belangrijke kernwoorden in de behandeling bij Dieetteam. Linda Hoebink en Anna Southall zijn de diëtisten van Dieetteam. 

Wij begeleiden uop weg naar een bewust(er) eetpatroon en gezonde(re) leefstijl. Wij helpen u graag met haalbare doelen en praktische en persoonlijke voedings- en dieetadviezen bij diabetes, hart- en vaatziekten, (ziektegerelateerde) ondervoeding, longziekten en overgewicht. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen. 

Wij zijn ervan overtuigd dat voeding, beweging en uw eetgedrag centraal moeten staan in onze dienstverlening. En uiteindelijk zijn al onze adviezen erop gericht dat u het nieuwe eetpatroon kunt volhouden. Alleen dan lukt het om uw eetpatroon blijvend te veranderen. 

De diëtist is bij uitstek de deskundige om u te helpen op het gebied van voeding en gezondheid. Met de juiste voeding heeft u grip op uw gezondheid. Die kans laat u toch niet liggen?

Naast individuele dieetadvisering organiseren wij ook workshops en voorlichtingen over voeding.

Dieetteam is gevestigd in Valkenswaard, Waalre, Maarheeze en Oisterwijk en heeft spreekuren in de ochtend, middag en avonduren. Ontdek wat voeding voor u kan betekenen en kijk eens op onze website www.dieetteambrabant.nl of bel 06- 19977596 of 06- 19977833Deze diëtist in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk:

Ja

Lid van Diëtisten Coöperatie Nederland:

Nee