sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Schutsboom 8
    5541 RW Reusel
  • 013-5096191
  • Website

dieetpraktijk Mascini

Marianne Mascini is diëtiste met passie. Zij luistert aandachtig en met een 'open mind'. De client staat centraal. De client voelt zich gehoord en wordt uitgedaagd om een gedragsverandering in te zetten. Dit proces wordt door Marianne op een professionele wijze gecoacht.

Specialiteiten zijn o.a. Coeliakie, Sport en voeding, Fodmap, Koolhydraatarm.

Clienten met overgewicht worden op een succesvolle wijze gecoacht. Marianne is auteur van het boek 'Eenmaal slank, altijd slank'. Dit boek geeft tientallen seizoensgerechten en tips om nooit meer zwaarder te worden.Geen calorieën tellen, maar bewust worden van je eetgewoonten en aandacht schenken aan je maaltijden is het belangrijkste. Dat betekent niet minder eten. Integendeel, je zult zien dat je meer kunt eten dan je had gedacht. 

Iedere maand is er gelegenheid om in te schrijven voor de workshop “Lekker en gezond koken”. Al doende leren. De theorie meteen in praktijk brengen. Gezellig met elkaar koken.

 

De gesprekken vinden in een vertrouwelijke omgeving plaats. De praktijk is gevestigd in Lage Mierde, Reusel en Hilvarenbeek. 


Foto's van dieetpraktijk Mascinidieetpraktijk Mascini in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk:

Ja

Lid van Diëtisten Coöperatie Nederland:

Nee