sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Saturnusstraat 46
    1223 HH hilversum
  • 0624725912
  • Website

1966

“Vitaler in ’t leven” is het recept van Eilandcoaching.  Zowel op fysiek als mentaal gebied. Ingrid Kop is behalve diëtist ook stresscounseler en hardlooptrainer en werkzaam in Hilversum en rondom het Gooi. Zij is gespecialiseerd in begeleiding bij VOEDING & STRESS zoals bij overgewicht darm- en overgangsklachten, PDS, etc.  Ook voor burn-out coaching kun je bij Eilandcoaching terecht. Stress, voeding, over- of ondergewicht, darm- en overgangsklachten, lactose-intolerantie, migraine….het zijn allemaal ingrediënten die met elkaar in relatie staan. Eilandcoaching biedt een Unieke Formule: geen consulten achter een bureau maar wandelend of hardlopend in de natuur in rond Gooi (Hilversum, Laren, Huizen, Blaricum, maar ook in Baarn en Amersfoort). En als je wat intensiever wilt op (Spaanse) eilanden. 

"In mijn zoektocht naar iemand om mij te helpen om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen en iets aan mijn conditie en (over)gewicht te doen, kwam ik bij Ingrid uit. Ik ben heel blij met haar als coach. In de korte tijd dat we nu samen bezig zijn, heb ik al veel dingen kunnen veranderen en verbeteren zowel op het terrein van beweging als op dat van voeding.
Prettig aan haar manier van werken vind ik dat alle afspraken buiten zijn, lekker de hei op of het bos in. In persoonlijke gesprekken krijg je inzicht in het hoe en waarom van je (eet)gedrag en wat je daarin kunt veranderen. Niet door calorieen of punten te tellen, maar juist door te kiezen voor lekkere en gezonde dingen. Ze geeft je niet het gevoel dat je niks mag, of juist van alles moet, ze helpt je om voor jezelf te kiezen en goed voor jezelf te zorgen."


Foto's van 19661966 in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk:

Ja

Lid van Diëtisten Coöperatie Nederland:

Ja