sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
 • Barchman Wuytierslaan 224
  3819 AC Amersfoort
 • 06-24725912
 • Website

Eilandcoaching, dietist en stress & burn-outcoach

EILANDCOACHING: DE WANDELENDE DIETIST & STRESS- EN BURN-OUT COACH

“Vitaler in ’t leven” is het recept van Eilandcoaching.  Zowel op fysiek als mentaal gebied. Ingrid Kop is behalve diëtist en leefstijlcoach ook stress- en burn-outcoach en hardlooptrainer en werkzaam in Hilversum en Amersfoort  en rondom het Gooi. Zij is gespecialiseerd in begeleiding bij VOEDING & STRESS zoals bij overgewicht darm- en overgangsklachten, PDS, etc.  Ook voor burn-out coaching kun je bij Eilandcoaching terecht. Stress, voeding, over- of ondergewicht, darm- en overgangsklachten, lactose-intolerantie, migraine….het zijn allemaal ingrediënten die met elkaar in relatie staan. Eilandcoaching = geen consulten achter een bureau maar wandelend of hardlopend in de natuur in en rond 't Gooi (Hilversum, Laren, Huizen, Blaricum, maar ook in Amersfoort en voor mensen uit Utrecht in Hollandse Rading). Als je wat intensiever wilt op (Spaanse) eilanden. 100% aftrekbaar voor ondernemers! Je krijgt bonussessies en een Puur Gezond boek bij afname van een Puur 2 of 3 -Pakket en bij een life-coachtraject.

Eilandcoaching werkt al 8 jaar buiten. Alle sessies vinden wandelend en of hardlopend in de natuur plaats. 

Ingrid is sinds 1992 dietist en heeft daarnaast ook diverse andere opleidingen gevolgd. In 2013 de jarige opleiding tot levenscoach, in 2017 een opleiding tot stresscounselor en op dit moment doet zij een opleiding tot mindfulness- en compassietrainer. Uiteraard zijn er jaarlijks diverse bijscholigen op het gebied van dietetiek gedaan. 

Ingrid werkt ook op (Spaanse) eilanden als je wat intensiever begeleid wilt worden. Zo kunnen we een week naar Texel, Vlieland, La Palma of Ibiza gaan. Als je echte uitdaging wilt gaan we naar El Hierro. Zo combineer je werken aan persoonlijke ontwikkeling met vakantie. 

Naast individuele begeleiding verzorgt Eilandcoaching ook mindfulness- en stiltewandelingen en workshops op gebied van voeding, leefstijl of stress- en burn-out voor bedrijven.


Foto's van Eilandcoaching, dietist en stress & burn-outcoachEilandcoaching, dietist en stress & burn-outcoach in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk:

Ja

Voedingsadvies bij

 • Diabetes
 • Verhoogd cholesterol
 • Overgewicht
 • Afvallen
 • Maag/darm klachten
 • Hart en vaataandoeningen

Lid van Diëtisten Coöperatie Nederland:

Ja