sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Energieweg 9
    3041 JC Rotterdam
  • 0628273953
  • Website

Diëtist Rotterdam

De praktijk Diëtist Rotterdam is gevestigd in Rotterdam Blijdorp op een prachtige locatie in sport & healthcentre David Lloyd.

Diëtist Gesina Hammad-Waslander heeft zich gespecialiseerd tot orthomoleculair diëtist waarbij ze naast het geven van een uitstekend dieetadvies op maat, ook werkt met de therapeutische mogelijkheden die de orthomoleculaire werkwijze biedt waarbij er altijd wordt gestreefd naar een drastische afname en zo mogelijk een genezing van uw klachten.

Gesina werkt vanuit de holistische visie en vanuit die visie kijkt men naar mensen als onderdeel van een groter geheel. Waarbij vooral de focus ligt op werken aan body, mind en soul.

Praktijk Diëtist Rotterdam behandelt uiteenlopende aandoeningen van overgewicht en obesitas tot huidklachten, (chronische) vermoeidheid en maag-darm problemen tot onvruchtbaarheid.

Natuurlijk is dit maar een beperkt overzicht en indien u meer informatie wilt kunt u de website bezoeken of contact opnemen via e-mail of telefoon.

De praktijk ligt naast diergaarde Blijdorp en u kunt gratis parkeren op het terrein van David Lloyd en krijgt bij vertrek een uitrijkaart van de receptionist.


Foto's van Diëtist Rotterdam


Diëtist Rotterdam in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk:

Ja

Voedingsadvies bij

  • Voeding allergieën
  • Maag/darm klachten

Lid van Diëtisten Coöperatie Nederland:

Nee