sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Markt 1
    4301 AN Oosterland
  • 0620942120

Diëtheek Ester de Bos

Eten is vanzelfsprekend, eten doen we elke dag, eten is gezellig en eten moet vooral lekker zijn. Maar nog belangrijker: eten helpt u fit en gezond te blijven!
Soms vraagt uw gezondheid om een aanpassing van uw voeding. Zoals bij diabetes, een te hoog cholesterolgehalte, maag-darmproblemen of wanneer uw gewicht te hoog of juist te laag is. De 4  diëtisten van Diëtheek zijn de deskundigen bij uitstek die u hierbij kunnen helpen. Maar ook kunnen zij u adviseren bij het samenstellen van een sportvoeding, uw slecht etende peuter begeleiden of adviseren bij het vermoeden van een voedselovergevoeligheid. Zij voorzien u van een voedingsadvies op maat, aangevuld met tips en ideeën om tot een nieuw voedingspatroon te komen.
Dietheek heeft 7 locaties op Schouwen Duiveland; Oosterland, Bruinisse, Zierikzee - Fysant, Zierikzee Zorgboulevard Victoria, Burgh Haamstede, Brouwershaven, Scharendijke. Dietheek is ook gevestigd in Goes paramedisch Centrum en in Middelharnis Helius MC in praktijk van Moniek van Gilst.

Specialisaties: Diabetes Mellitus 1 & 2, overgewicht, voeding v. kinderen, hart en vaatziekten, darmproblemen, ondervoeding, ondervoeding bij kanker, COPD, eetstoornissen, het koolhydraatbeperktdieet advies en Grip op Koolhydraten - Yvonne Lemmers.Diëtheek Ester de Bos in het kort

Afspraak 's avonds mogelijk:

Ja

Lid van Diëtisten Coöperatie Nederland:

Nee