Anna Nelemans


Spoorlaan 35 3633 ES Vreeland
06 18245272 Klik om te bellen

Dieet- en voedingsbegeleiding op maat
Gespecialiseerd in darmklachten en FODMAP
Contract met alle zorgverzekeraars

Over Anna Nelemans

Ik ben Anna Nelemans, diëtist, gewichtsconsulent en sportvoedingsadviseur in Vreeland en Houten.

Als diëtist ben ik gespecialiseerd in het bieden van voedingsadvies op maat. Ik begrijp dat ieder mens uniek is en dat elke situatie anders is. Daarom luister ik met mijn hart naar uw verhaal en begeleid ik u stap voor stap naar uw gewenste situatie. Of u nu kampt met overgewicht, maag- en darmklachten, ongewenst gewichtsverlies, intoleranties of coeliakie, ik kan u helpen bij het opstellen van een geschikt dieet. Ook als u vegetarisch, veganistisch of koolhydraatarm eet, of aan intermittent fasting doet, kan ik u begeleiden naar een gebalanceerd eetpatroon. Tevens ben ik gespecialiseerd in de begeleiding bij het prikkelbaar darm syndroom en het FODMAP-beperkt dieet en sta ik ingeschreven als FODMAP-diëtist. Als erkend diëtist sta ik uiteraard ook geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN).

Ik geef consulten op locaties in Vreeland en Houten. Daarnaast ben ik in staat om huisbezoeken te doen in diverse woonplaatsen in gemeente Houten en Stichtse Vecht, mocht u vanwege medische redenen niet in staat zijn naar een consult te komen. Ik heb contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars, waardoor de facturen voor de diëtistische begeleiding rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar worden gestuurd.

Mijn missie is eenvoudig: ik luister met aandacht naar uw ervaringen en wensen en begeleid u naar een gebalanceerd eetpatroon dat bij uw doelen past. Hierbij voelt u zich gelukkiger en gezonder zonder dat het te veel druk oplevert. Bent u klaar om de eerste stap naar een gezonder leven te zetten? Neem dan contact met mij op.

Maatwerk met hart voor de mens en voor de zorg

Foto's

Dietist Anna Nelemans

Anna Nelemans in het kort

Voedingsadvies bij

Afvallen
Maag/darm klachten
Ondergewicht
Overgewicht

Lid van Diëtisten Coöperatie Nederland

Ja

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Team

Onze locatie

Logo Anna Nelemans

Anna Nelemans

Anna Nelemans


Spoorlaan 35 3633 ES Vreeland
06 18245272 Klik om te bellen