Anita Vorenkamp Voedings- en Dieetadviesbureau


reidroas 4 9254 JR Hurdegaryp
06 15236239 Klik om te bellen

Over Anita Vorenkamp Voedings- en Dieetadviesbureau

In Hurdegaryp & Burgum kun je terecht voor persoonlijke voedings- en dieetbegeleiding.

Ik heb bijna 30 jaar kennis en ervaring als diëtist en ben sinds 2014 gespecialiseerd in orthomoleculaire voeding en suppletie adviezen en werk vanuit een holistische visie. Ik werk niet met de schijf van vijf maar gebruik de Voedingspiramide en Oervoeding principes als richtlijn. Daarbij onbewerkt en waar mogelijk biologisch en lokale producten van de boer uit Tytsjerksteradiel en Friesland eten.

Ik vind het erg leuk om bijscholingen te volgen en me te verdiepen in bepaalde aspecten van voeding en gezondheid. Afgelopen half jaar de verdieping EMB therapeut gevolgd en een training 'recht je rug' gevolgd.

Ik ben gespecialiseerd in de EMB aanvullende bloedtest (sinds twee jaar werk ik hiermee) ,ontlastingonderzoek en IgG voedselintolerantietesten bij diverse klachten zoals vermoeidheid, huidklachten, Slaapproblemen, spijsverteringsproblemen, prikkelbare darmsyndroom en darmontsteking, FODMAP dieet, zwangerschap(swens) & borstvoedingsperiode, hormoonproblemen overgang, gewichtsproblemen.

Ik ben Alka zuurbase coach, werk met het ketogene dieet, koolhydraatarm dieet, oervoeding, periodiek vasten, detox coach, maaltijdvervangers Prodimed en Biamed.

Ook voor sportvoedingsadvies, lifestyle coaching, bij ongewenst gewichtsverlies, diabetes, te hoog cholesterolgehalte, hoge bloeddruk, osteoporose bent u bij mij aan het goede adres.

Ik werk samen met andere (para) medici.

Anita Vorenkamp Voedings- en Dieetadviesbureau in het kort

Lid van Diëtisten Coöperatie Nederland

Ja

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Certificeringen

Orthomoleculair dietist

Darmtherapeut

Onze locatie

Anita Vorenkamp Voedings- en Dieetadviesbureau


reidroas 4 9254 JR Hurdegaryp
06 15236239 Klik om te bellen