AdviFit - Praktijk voor Diëtetiek, Orthomoleculair & Natuurgeneeskunde Alexandra Maessen©


Bisschop Boermansstraat 68 6041 XN Roermond
0475 310 738 Klik om te bellen

Over AdviFit - Praktijk voor Diëtetiek, Orthomoleculair & Natuurgeneeskunde Alexandra Maessen©

Praktijk voor Diëtetiek en natuurgeneeskunde van Alexandra Maessen© in Roermond.

In mijn praktijk als natuurdiëtist verstrek ik adviezen en geef begeleiding en educatie. Daarbij werk ik met een brede visie op de relatie tussen voeding en gezondheid.

De combinatie van kennis uit de reguliere dieetleer, de orthomoleculaire en de natuurgeneeskundige voedingsleer maken het mij mogelijk om in overleg met U de behandeling met de meest kansrijke oplossing toe te passen.

Gezonde voeding is mijn passie en ik beschouw het als een uitdaging om samen met u op zoek te gaan naar het voedingsadvies dat het beste bij u past en u van uw klachten afhelpt. Uiteraard let ik daarbij op uw wensen en zal deze zo goed mogelijk trachten in te passen.
Door reguliere voedings- en dieetbehandeling te combineren met natuur-, orthomoleculair- en energetische geneeskunde is het mogelijk om bij de behandeling het beste van beide toe te passen.

Kennis en inzichten heb ik verbreed door ruime (poli)klinische werkervaring en specifieke scholingen op regulier diëtetiek gebied, orthomoleculaire geneeskunde en natuurgeneeskunde te volgen.

Mijn speciale aandachtsgebieden zijn : doorbloeding verbeteren, maag-, darm- en leverziekten, nierziekten, osteoporose ( botontkalking) ondervoeding, overgewicht, reumatische aandoeningen, kanker/oncologie, Metabool syndroom, behandeling bij burn-out, glycobiologie, stressmanagement, laboratoriumonderzoek, frequentietherapie en coachen naar gedragsverandering .


Behandeling alleen op afspraak.

Natuurlijk Gezond

Foto's

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

AdviFit - Praktijk voor Diëtetiek, Orthomoleculair & Natuurgeneeskunde Alexandra Maessen©


Bisschop Boermansstraat 68 6041 XN Roermond
0475 310 738 Klik om te bellen