About Health


Lecksdijk 8 2811 NK Reeuwijk
0643559108 Klik om te bellen

Over About Health

De online diëtist van About Health geeft online begeleiding aan mensen die iets willen betekenen voor hun gezondheid. In eigen tijd, op eigen locatie met de eigen regie in handen en toch persoonlijk! Geen kort en onvolwaardig dieet, maar een volledige en definitieve leefstijlverandering. Werk nu aan je gezondheid en profiteer er de rest van je leven van!

Jij kunt voor een groot deel zelf beslissen hoe je gezondheid nu en in de toekomst zal zijn. Weet je niet waar je moet beginnen, weet je niet wat verstandige keuzes zijn of heb je gewoon dat kleine beetje extra stimulatie nodig? Geen probleem! Bij About Health krijg je voedings- en/of dieetadvies die bij jou past. Daarnaast geeft de diëtist van About Health antwoord op al je (voedings-)vragen en zal ze je blijven stimuleren om je doelen te bereiken.

NEVER GIVE UP!  is de motiverende en centrale factor in de begeleiding. Het is niet altijd makkelijk, maar met passende begeleiding en een positieve instelling is niks onmogelijk. Ook jij kunt het!

Foto's

De diëtist is de expert op het gebied van voeding!

About Health in het kort

Voedingsadvies bij

Afvallen
Diabetes
Hart en vaataandoeningen
Maag/darm klachten
Ondergewicht
Overgewicht
Verhoogd cholesterol

Lid van Diëtisten Coöperatie Nederland

Ja

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

About Health


Lecksdijk 8 2811 NK Reeuwijk
0643559108 Klik om te bellen