123voedingsadvies.com


jan nijenhuisstraat 189 3882 HS Putten
0611196641 Klik om te bellen

Over 123voedingsadvies.com

Eten en drinken is iets wat we elke dag doen, het kan ons helpen om ons gezond en fit te voelen. Maar weet jij ook  wat jouw lichaam nodig heeft? En wat als er omstandigheden zijn waardoor jouw lichaam (tijdelijk) andere behoeften krijgt?

Als diëtist ben ik specialist op het gebied van voeding bij gezondheid
en ziekte. Ik wil je helpen en begeleiden, zodat jij zelf bewust kunt kiezen voor wat gezond is en wat jouw lichaam nodig
heeft. Dit wil ik doen door een
gesprek te voeren waarin jij kunt aangeven wat voor jou belangrijk is, hoe jouw leefstijl eruit ziet en waar je graag begeleiding bij wilt.

Er zijn ontzettend veel redenen om bij een diëtist op bezoek te komen. Een gezond voedings- en beweegpatroon kan helpen om sterker  en fitter te worden. Ook helpt het bij het voorkomen of verbeteren van verschillende gezondheidsklachten. Als diëtist kan ik jou helpen bij het afvallen, onbedoeld afvallen of ondergewicht, (risico) op hart- en vaatziekten, diabetes mellitus, COPD, zwangerschap, lactose intolerantie, een hoog cholesterol, een hoge bloeddruk,  het prikkelbare darmsyndroom, maag, darm- of leverproblemen, voeding bij kanker, en slikklachten.

Foto's

Diëtist in gesprek

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

123voedingsadvies.com


jan nijenhuisstraat 189 3882 HS Putten
0611196641 Klik om te bellen